close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
35290_-_254
Izvor: Europress / Getty Images

Anthony Hopkins dobio ulogu u biblijskom spaktaklu''Noah''

Redatelj Darren Aronofsky potvrdio je kako će se glumačkoj postavi njegovog novog filma biblijske tematike, pod nazivom ''Noah'', pridružiti i Anthony Hopkins.

Među velikim glumačkim imenima koja ćemo gledati u filmu, nalaze se Russell Crowe u ulozi Noe, Jennifer Connelly kao njegova žena Naameh, a Logan Lerman i Douglas Booth glumit će njihove sinove. U filmu ćemo također vidjeti i mladu Emmu Watson i Rayja Winstonea.

Anthony Hopkins će glumiti Metuzalema - Noinog djeda i najstarijeg čovjeka kojeg Biblija spominje. Metuzalem je umro u 969-oj godini, samo tjedan dana prije velike poplave, koju je Bog odgodio na nekoliko dana, kako bi tom velikom čovjeku iskazao poštovanje.

Scenarij je Aronofsky napisao zajedno s Arijem Mandelom. Nou ćemo upoznati kao čovjeka koji voli Zemlju i živi svijet koji je nastanjuje i razočaran je time što ljudi rade svojoj planeti.

Snimanje kreće ovog mjeseca, a film bi se u kinima trebao naći 2014.

11-07-2012 | Izvor: The Film Stage

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.