close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
35657_-_254

Cinemax i Cinemax 2 od danas dostupni u Bosni i Hercegovini

Cinemax, specijalizirani i isključivo filmski program, dio HBO-a Europe, od danas je dostupan gledateljima Bosne i Hercegovine.

Cinemax prikazuje vrhunske filmove s vrhunskim zvijezdama i nagrađivane filmove iz cijelog svijeta. Ovaj program je prije svega fokusiran na klasike, kultne filmove, međunarodne i europske senzacije filmskih festivala, kao i filmove s vrhunskim zvijezdama koji nisu ušli u širu distribuciju. Svi će programi biti emitirani s lokaliziranim prijevodom.

Uz Cinemax će odmah biti dostupan i Cinemax 2. program na kojem se prikazuje isti sadržaj kao i na Cinemaxu, ali sa 24 sata zakašnjena. Tako svi gledatelji Cinemaxa imaju više mogućnosti u biranju termina kada će pogledati najdraže filmove, a isto tako se više ne moraju brinuti ukoliko propuste neki odličan naslov na Cinemaxu...jer 24 sata kasnije isti film se prikazuje na Cinemaxu 2.

Ljubitelji filma se u Bosni i Hercegovini na Cinemax mogu pretplatiti kod slijedećih operatera:
Total TV, Telemach, HT Mostar te m:tel. Svi postojeći HBO pretplatnici sada će, uz HBO, HBO Comedy, HBO On Demand i HBO GO, moći upotpuniti svoj HBO paket i Cinemaxom.

01-08-2012

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.