close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
7005_-_254

Cruise završio nemoguću misiju

Tom Cruise ispunio je svoje obećanje o izvođenju opasnih vratolomija za novi nastavak filma "Nemoguća misija" - snimljen je kako visi s vrha najviše zgrade na svijetu.

Glumac se u novom filmu vratio ulozi tajnog agenta Ethana Hunta, a to je ujedno i četvrti nastavak ove akcijske franšize koji nosi ime "Mission: Impossible: Ghost Protocol". Trenutno se za potrebe filma snimaju akcijske scene u Dubaiju.

Cruise je nedavno otkrio da će odmjeriti ogromni, ujedno najviši toranj na svijetu Burj Khalifa koji je visok oko 800 metara, a svoje je obećanje ispunio u subotu, 30. listopada 2010. kada je viđen kako se u svojoj opremi njiše na visini većoj od 828 metara.

Zadivljujući podvig privukao je brojne znatiželjnike koji su sigurno sa tla promatrali kako Cruise radi vratolomije u zraku na vrhu tornja.

03-11-2010

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.