close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
16050_-_254

Cruz mokrila u more za vrijeme snimanja "Pirata s Kariba"

Nova mama, Penelope Cruz, morala je koristiti priobalne vode Portorika kao svoj toalet za vrijeme snimanja filma "Pirati s Kariba: Nepoznate plime", nakon što su je filmaši ostavili na otoku bez zahoda.

Zvijezda filma "Vicky Cristina Barcelona" bila je nekoliko mjeseci trudna kad je snimila većinu Disneyeve avanture s Johnnyjem Deppom na Havajima prošle godine (2010), a sada priznaje da se jako trudila kontrolirati svoj mjehur za vrijeme produkcije.

No taj je mali problem postao veliki nakon što je snimanje preseljeno u Portoriko - na napuštenu lokaciju na kojoj nije bilo zahoda nigdje u blizini.

Cruz je za magazin "Entertainment Weekly" rekla: "Filmaši su me stvarno pazili. No bili smo u Portoriku kako bismo snimili jednu scenu iz helikoptera, a mene i Johnnyja su ostavili na napuštenom otoku bez zahoda. To, za jednu trudnicu, predstavlja problem. Stoga sam u tih nekoliko sati morala u vodu ići svakih petnaest minuta. To je valjda jedna od onih stvari kojih ću se sjećati cijeli život."

Glumica koja je u braku sa Javierom Bardemom rodila je u siječnju ove godine njihovog sina Lea.

02-05-2011

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.