close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
7851_-_254

Depp: 'Jack Sparrow nije bio popularan među šefovima Disneya'

Johnny Depp je u početku zbunio šefove Disneya sa svojim likom iz Pirata s Kariba, Jackom ...

... Sparrowom - mislili su da je njegov lik ili pijan ili gay.

Depp se suočio s kritikama rukovoditelja filma nakon svojeg prvog performansa kao šašavog gusara, za kojeg glumac priznaje da je pronašao inspiraciju u rockeru Keithu Richardsu iz Rolling Stonesa.

Za magazin "Vanity Fair" rekao je, "Jednostavno ga nisu mogli podnijeti. Dobio sam svakakve pozive od Disneyevih šefova koji su me pitali 'Da li je on možda nekakva vrsta čudnog tupana? Je li pijan? Usput, je li on gay?' "

No Depp je unatoč kritikama odbio promijeniti lik ekscentričnog Jacka Sparrowa, koji je pripomogao da film u konačnici postane hit franšiza.

Dodao je: "Zapravo, toj sam ženi iz vrha Disneya koja me zvala zbog moje interpretacije Jacka Sparrowa i pitala sva ona pitanja rekao 'Ali zar niste znali da su svi moji likovi gay?' I to ju poprilično naživciralo."

30-11-2010

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.