close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
17716_-_254

Glumci "Pirata s Kariba" dijelili kokose stanovništvu Havaja

Cjelokupna ekipa najnovijeg filma "Pirati s Kariba: Nepoznate plime", uključujući i glavne zvijezde, odlučila je stanovništvu gradića Kauai, u čijem su se hotelu Coco Palms snimale neke scene, pokloniti kokosove orahe.

Do ovog čina nije došlo slučajno, naime, lokacija na kojoj se snimao film obiluje palmama kokosa, te su producenti zaključili da ne mogu riskirati da neki od oraha padnu na glavu Johnnya Deppa ili još gore na trudnu Penelope Cruz. Stoga su se pobrinuli da na palmama nema niti jednog kokosa koji bi padom mogao izazvati neku nezgodu, i sve skupljene plodove poklonili lokalnom stanovništvu kako ne bi propali.

Lokacija je od posebne važnosti za Geoffreya Rusha, velikog obožavatelja pokojnog kralja rock'n'rolla Elvisa Presleya, jer je baš u tom hotelu davne 1961. godine popularni pjevač snimio film "Blue Hawaii", a Rush je čak održao i premijeru Elvisovog filma u svojoj hotelskoj sobi.

07-06-2011

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.