close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
35516_-_254
Izvor: Europress / Getty Images

HBO od Stephena Merchanta naručio pilot sitcoma ''Hello Ladies''

HBO je odlučio napraviti pilot epizodu novog sitcoma ''Hello Ladies'' čiji je redatelj, koscenarist i glumac Stephen Merchant.

U novom projektu, koji su zajedničkim snagama napisali Lee Eisenberg i Gene Stupnitsky (scenaristi serije "U uredu"), Merchant glumi nespretnog Engleza koji u Los Angelesu traži ženu svojih snova.

Merchant je ovu temu istraživao prošle godine u svom stand up showu ''Hello Ladies'', a sad će zajedno s Eisenbergom i Stupnitskyjem napraviti pilot epizodu, koja bi trebala biti snimljena prije kraja ove godine. HBO produkciju radi u suradnji s tvrtkom "ABC Studios", za koju su Eisenberg i Stupnitskyjem vezani ugovorima. Njih dvojica također su odgovorni i za uspjeh komedije "Zločesta učiteljica", filmskog hita za koji su napisali scenarij.

Merchant je najpoznatiji po suradnji s Rickyjem Gervaisom. Njih dvojica su kreirali serije "The Office", "Extras" i "Life’s Too Short". Osim "Hello Ladies", HBO radi i na pilot epizodi hladnoratovske špijunske drame "The Missionary", koju za njih piše Charles Randolph.

24-07-2012 | Izvor: Deadline Hollywood

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.