close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
36133_-_254
Izvor: Europress / Getty Images

HBO sprema film o piscu Normanu Maileru

Stephen Schiff, scenarist filma ''Wall Street: Novac nikad ne spava'', piše scenarij o vezi između Normana Mailera i zatvorenika Jacka Abbota, koji je piscu pomogao napisati Pulitzerom nagrađeni roman.

HBO sprema televizijski film o literarnoj legendi, Normanu Maileru, za čiju će produkciju biti zadužena Tina Brown. Projekt za sada nema ime, a okosnica priče biti će Mailerova veza sa zatvorenikom Jackom Abbotom, koji je piscu pomogao napisati roman "The Executioner’s Song". Za njega je Mailer 1980. dobio prestižnu nagradu Pultizer i inače se smatra njegovim najboljim djelom.

Izvršna producentica Tina Brown, koja je s Normanom surađivala dok je bila urednica časopisa "The New Yorker" projekt je predstavila HBO-u zajedno s producentom Michaelom Mailerom, Normanovim sinom, koji im je i dozvolio pristup osobnoj prepisci između Normana i Abbota.

23-08-2012 | Izvor: The Hollywood Reporter

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.