close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
53345_-_254

Igra prijestolja VI na HBO-u od 25. travnja

Pratite novu sezonu spektakularne Igre prijestolja u isto vrijeme kad i američki gledatelji - 25. 04. u 3h ujutro po lokalnom vremenu ili u udarnom terminu od 20h.

Premijera nove sezone kultne HBO serije „Igra prijestolja“ na HBO-u u Hrvatskoj bit će emitirana u isto vrijeme kada i u SAD-u: 25. travnja, u noći između nedjelje i ponedjeljka, u 3.00h po lokalnom vremenu. Ponovno prikazivanje na HBO kanalu zakazano je istog dana i u udarnom terminu od 20.00h.

Ove godine, nakon šokantnih zbivanja na kraju pete sezone – uključujući krvavu sudbinu Jona Snowa koju su mu zapečatili pobunjenici Crnog zamka, Daenerysin bijeg od smrti iz borbenih jama Meereena i Cerseino javno poniženje na ulicama Kraljeva Grudobrana – preživjeli iz svih dijelova Westerosa i Essosa pregrupirat će se da bi krenuli naprijed, nezaustavljivo, prema svojim nesigurnim pojedinačnim sudbinama. Poznata lica sklopit će nove saveze da bi povećala svoje strateške šanse za opstanak, dok će se pojaviti novi likovi da izazovu ravnotežu snaga na istoku, zapadu, sjeveru i jugu.

POGLEDAJ PRVU EPIZODU BESPLATNO NA HBO GO

Pripremili smo i posebno iznenađenje za sve fanove u Hrvatskoj - svi koji od 25. travnja do 24. svibnja posjete HBO GO stranicu www.hbogo.hr, moći će besplatno pogledati prvi nastavak Igre prijestolja VI, s hrvatskim podnaslovima i u odličnoj kvaliteti.

Još uvek niste pretplaćeni na naše kanale i usluge? Detalje potražite OVDJE:

12-04-2016

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.