close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
27298_-_254

Intervju s Cameron Diaz - "Green Hornet"

Plava, vrckava i u nevjerojatno dobroj formi, Cameron Diaz (38) je razgovarala s nama o svom novom filmu o superherojima – “Green Hornet”.
Ne bih htjela glumiti nekoga tko posjeduje nadnaravne moći - takva vrsta glume je gnjavaža.(Cameron Diaz)

Imala je zanimljivu ljubavnu prošlost koja uključuje četverogodišnju vezu s glumcem Mattom Dillonom, iduće četiri godine provela je s Jaredom Letom, nakon kojeg je slijedila trogodišnja veza s Justinom Timberlakeom koji ju je ostavio zbog Jessice Biel. Ova snažna i optmistična žena ostavlja dojam da se od prekida oporavlja vrlo brzo.

P: Što muškarac mora učiniti kako bi te oborio s nogu?
O: Hmmm. Mislim da je upravo to jedna od najboljih stvari u životu, jednostavno nikad ne znate što će zaokupiti vašu pozornost.

P: Možeš li reći nešto više o trenutnom muškarcu koji je uspio zaokupiti tvoju pozornost?
O: (Smijeh) Nemam komentara.

P: Ima puno boli u ovom filmu. Kako se ti nosiš sa boli u svom životu?
O: Vjerujem da je bol samo prolazna stvar, tako se nosim sa njom. Baš smo nedavno pričali o tome da su bol i ozljede dvije sasvim različite stvari. Nitko ne želi biti ozlijeđen. Nikada ne želite biti ozlijeđeni, ali ako vas samo boli, možete se ustati, istrpjeti bol i nastaviti raditi. To je ono čemu se možeš nadati.

P: Postoji li nešto što trebaš kako bi izdržala dan? Na primjer kava?
O: Pijem puno vode i puno jedem. Smatram da je to moja doza goriva za dan. Jedem puno više kad snimam ali općenito puno jedem. Ja zapravo konstantno jedem (smijeh). Jednostavno se radi o tome da mi treba goriva. Trošim jako puno energije kad snimam filmove poput ovog, čak i ako samo sjedimo na setu i razgovaramo o sljedećoj sceni, trošim energiju. Stoga se trudim jesti pravu hranu tijekom dana.

P: Onda moraš trenirati kako bi skinula višak kilograma? Pretpostavljam da trošiš puno energije.
O: Pa, to je razlog zašto toliko jedem – jer trošim puno energije. Imam stvarno dobar metabolizam. Doduše voljela bih da je malo manje dobar. Ponekad se jako mučim dobiti par kilograma i čini se da je to moje prokletstvo.

P: Voliš li kuhati?
O: Obožavam kuhati, obožavam, obožavam, obožavam kuhati. Kuham non stop, svaki dan.

P: Što je tvoja specijalnost?
O: Hrana.

P: Koji je tvoj omiljeni obrok?
O: Volim doručak. Volim spremati doručak i sviđa mi se kad je srdačan i ukusan. Ne radim palačinke, ali jela s jajima da. Često radim jela s jajima, a ona mogu biti… Tko god je spremao jela s jajima, zna da ona mogu biti vrlo zeznuta.

P: Da li bi voljela biti superjunakinja?
O: Pa, velika je to odgovornost. Mislim, bilo bi zabavno svaku večer ići tražiti kriminalce. Ali ne bih više mogla spavati tako dugo, vjerojatno ne bih mogla imati sređene nokte, vjerojatno bih imala i modrice…

P: A što je s nadnaravnim sposobnostima?
O: O, njih naprosto obožavam.

P: Da li ti je samouvjerenost kod muškaraca seksi?
O: Ovisi o tome koji dio ega upravlja tom samouvjerenošću. Ako se radi o pravom nedostatku samouvjerenosti, to mi baš i nije tako seksi. No ako je netko neustrašiv i vjeruje u sebe i misli da je sposoban, to mi je jako seksi, mislim.

P: Jesi li neustrašiva?
O: Ne, bojim se mnogih stvari.

P: Na primjer?
O: Nisam baš oduševljena s velikim valovima. Sviđaju mi se mali valovi, iako bih se jednog dana voljela voziti na velikom valu.

P: Sviđa li ti se to što u filmu nije bilo nikakve ljubavne priče s tvojim likom?
O: Zapravo ne, navijala sam za to. (smijeh) Ponekad je jako teško pronaći rješenje i rasplet za sam kraj priče filma i to je ono što jako često upropasti filmove. A uostalom to nije baš uvijek tako zabavno ili zanimljivo.

P: Što kažeš na činjenicu da se radi o akcijskom filmu, ali u njemu nisi ispalila ni metka?
O: Znam, nisam čak ni vozila! Iskreno, moja uloga u filmu bila je tako malena da nisam bila sigurna kako će to ispasti.(smijeh)

P: Da li bi, jednog dana, željela glumiti superheroja?
O: Ne bih htjela glumiti nekoga tko posjeduje nadnaravne moći - takva vrsta glume je gnjavaža. Cijeli dan provedeš ispred zelenog ekrana, pretvarajući se da nešto radiš, a to jednostavno nije način na koji želim provesti svoje poslijepodne. Radije bih radila nešto stvarno. Dok sam odrastala, moj heroj je bio Indiana Jones i voljela sam njegovu aktivnost. Voljela sam ga zato što je bio pravi junak. On je iskopavao blago, spašavao djevojku koja je, također, spašavala njega (smijeh) – to je za mene bila pustolovina. Volim avanture. Htjela bih raditi takve filmove.

P: Poput onog kojeg si napravila s Tomom Cruiseom?
Da, to je bilo zabavno.

P: Kako bi opisala svoj smisao za humor?
O: Meni je puno stvari smiješno. Imam vrlo eklektičan smisao za humor. Volim crni, uvrnuti humor, ali isto tako volim i onaj jednostavni, lagani humor.

P: Imaš li kakvih tabu tema kad se radi o humoru?
O: Zapravo, ne. Ono što ne volim je kad se osoba ne može našaliti na vlastiti račun. Vjerujem da se ne možeš šaliti na tuđi račun ako se ne znaš šaliti na vlastiti.

P: Da li je postojalo vrijeme kada si htjela pobjeći od nečega npr. kada si snimala “Bande New Yorka”?
O: Ne, ja uživam u svemu. Volim sve ono što me čini čovjekom i volim pričati priče, mislim da je to dar koji mi kao glumci pružamo, a ja volim sudjelovati u svim aspektima toga – neovisno o tome radi li se o majci djeteta koje umire od raka ili djevojci koja, nesvjesno, stavlja spermu u svoju kosu .(smijeh) zato što sam uvjerena da postoji mnogo djevojaka koje su, nesvjesno, stavile spermu na svoju kosu. (smijeh)

P: Znači, nije te bilo strah da ćeš zauvijek ostati zapamćena po ulozi “smiješne djevojke”?
O: Ne, ne želim brinuti o tome. Ne mogu brinuti o tim stvarima. Ako se trudiš udovoljiti svakome, ne možeš zadovoljiti sebe. Jako sam sretna sa svojim iskustvom u životu, imam divan život na kojem sam zahvalna svaki dan, tako da nikada ne pokušavam…sama sebe nokautirati (smijeh). Zašto bih sama sebi uskratila išta od iskustava koja mi pripadaju?

P: Prekrasna si, izgledaš sretno, pretpostavljam da ti je život prilično dobar?
O: Mislim da se stvari zaista dobro razvijaju, ne mogu se požaliti. Svako toliko se spotakneš, padneš i ogrebeš koljeno , a onda se ustaneš i prehodaš to, vratiš se u igru. To je život, općenito govoreći. Ne možeš zapravo razdvajati ta iskustva. Život se stalno događa…

P: Tko je bio tvoj heroj u tinejdžerskim danima?
O: Indiana Jones.

P: A stvarna osoba?
O: Indiana Jones! (smijeh) Zar ne znaš tko je Harrison Ford? (smijeh)

09-01-2012

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.