close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
35598_-_254

Jeste li znali...? - Veza bez obveza

...da je ''Veza bez obveza'' dobila prilično dobre ocjene kritičara i postigla odličan komercijalni uspjeh, zaradivši gotovo 150 milijuna dolara. Nominirana je za dvije ''People's Choice'' nagrade: za najbolju komediju i za najbolju glumicu u komediji (Mila Kunis).

...da je redatelj Will Gluck rekao kako je snimanje u New Yorku bilo prava noćna mora? U jednom intervju izjavio je sljedeće: "Zamislite 5000 ljudi oko filmskog seta u Central parku, koji viču, slikaju i guraju se. Srećom, Mila i Justin su uspjeli ostati koncentrirani. Zaista ne znam kako im je to pošlo za rukom."

...da je Mila Kunis koristila dublericu za stražnjicu u scenama gdje se pojavljuje potpuno gola?

...da je film većinom sniman u Los Anglesu i New York.?

...da lik Justina Timberlakea, Dylan, koristi flash-mob za gerila marketing kampanju za "GQ"? Justin također napominje i da je imao dvogodišnji ugovor sa T-mobileom, a to je inače prvi brand koji je koristio ovu vrstu marketinga i to na stanici Liverpool Street u Londonu....da je scenarij prepravljen posebno za Timberlakea i Kunis?

...da se tijekom filma raspravlja o starim romantičnim komedijama?

...da je u sceni tijekom igranja košarke Woody Harrelson zabija koš, u čast jedne od scena iz njegove komedije "Veliki hakleri"?

...da je prva YouTube video najava za "Veza bez obveza" u samo 48h imala više od milijun pregleda?

...da je prvobitni naslov filma bio "No String Attached" a tek kasnije je promenjen u "Friends With Benefits"?

27-07-2012

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.