close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
36172_-_254
Izvor: Europress / Getty Images

Josh Brolin u filmu ''Crazy For The Storm''

Film će režirati Sean Penn, a prvo ime glumačke postave je Josh Brolin, koji će glumiti surferskog i skijaškog gurua, Normana Ollestada.

Film će se temeljiti na sjećanjima Ollestadovog sina, kojemu je ime također Norman. Roman govori o njegovom djetinjstvu sa zahtjevnim i karizmatičnim ocem, koje je proveo među surferima u Malibuu i Meksiku sedemdesetih godina. U romanu je opisana i avionska nesreća, koja se dogodila 1979. iznad planine San Gabriel na jugu Kalifornije. Nesreću u kojoj je poginuo i njegov otac, jedini je preživio jedanaestogodišnji Ollestad.

Ne zna se tko će glumiti Normana Jr., a mnogi smatraju kako će upravo o tome ovisiti uspjeh filma čije snimanje počinje na proljeće iduće godine, nakon što Brolin završi snimanje filma "Old Boy" redatelja Spikea Leeja.

24-08-2012 | Izvor: Empire

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.