close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
36029_-_254
Izvor: Europress / Getty Images

Joss Whedon je scenarist i redatelj nastavka ''Osvetnika''

Iz Disneyja su potvrdili kako će scenarij za nastavak blockbustera o super herojima, ''Osvetnici'", napisati Joss Whedon, koji će ujedno biti i redatelj filma.

"Osvetnici" su ostvarili odličnu zaradu pa se Disneyu nije bilo teško odlučiti na nastavak - u cijelem svijetu zaradili su više od 1,5 milijardi dolara. Prvi nastavak "Osvetnika" treći je na ljestvici filmova s najvećom zaradom, a na prvom i drugom mjestu nalaze se Cameronovi hitovi Avatar i Titanic.

Joss Whedon se ugovorom obvezao napraviti i novu akcijsku seriju za Marvel TV na ABC-u koji trenutno priprema remake serije "Incredible Hulk" s Guillermom del Torom.

Marvel Studio već je najavio kako će filmovi "Iron Man 3", "Thor: The Dark World", "Captain America: The Winter Soldier" i "Guardians of the Galaxy" izaći tijekom 2014., kao i da je trenutno u pripremi film o "Ant-Manu-u". Drugi nastavak "Osvetnika" u kina dolazi 2015.

19-08-2012 | Izvor: Variety

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.