close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
20265_-_254

"Jurski park" ponovno u kinima

Hit film Stevena Spielberga o dinosaurima "Jurski park" ponovno se vraća u kino dvorane u rujnu 2011. Naime, iz filmskog studija Universal Studios odlučili su na taj način proslaviti Blu-Ray izdanje ovog blockbustera.

Filmsko remekdjelo iz 1993. koje je sa sobom donijelo i pravu revoluciju u korištenju vizualnih efekata, oživjelo je na velikom platnu nekadašnje vladare planeta Zemlje, a triologija je na kino blagajnama zaradila impresivnih 2 milijarde dolara.

A sada je prvi "Jurski park" film u kojem glume Sam Neill, Laura Dern i Jeff Goldblum, digitalno remasteriran za Blu-Ray izdanje, a kako bi to dostojno proslavili, iz Universal Picturesa odlučili su da će film ponovno prikazati u kinima za fanove u Velikoj Britaniji.

Prikazivanje u britanskim kinima kreće 23.9.2011.

29-08-2011

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.