close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
21579_-_254

Katie Holmes u epizodnoj ulozi u "Kako sam upoznao vašu majku"

Katie Holmes vraća se televizijskim poslovima s početka njezine glumačke karijere epizodnom ulogom u seriji "Kako sam upoznao vašu majku".

Supruga Toma Cruisea koja je slavu stekla u tv seriji "Dawsonov potok" glumit će ženu u kostimu "Slutty Pumpkin" (droljasta bundevica), koja se u seriji prvi put pojavila prije 6 sezona.

Ovaj ženski lik bez lica prvi put se pojavio u prvoj sezoni na zabavi za Noć vještica - i postao je objektom žudnje Teda Mosbyja, lika kojeg utjelovljuje Josh Radnor.

Svake godine od tog trenutka, u seriji se prikazuje kako Ted na istoj zabavi željno iščekuje uz nadu da će se misteriozna žena pojaviti - a čini se da će mu se ove godine ta želja ostvariti i da će ju vidjeti bez maske, kao Katie Holmes.

Tvorac serije Craig Thomas rekao je: "Katie je ljupka i talentirana glumica i zbog toga smo baš nju odabrali za ovu, vjerojatno najblesavije nazvanu ulogu u povijesti naše serije."

27-09-2011

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.