close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
54532_-_254

Listopad na HBO-u!

Listopad na HBO donosi nove originalne HBO serije Westworld, Rastava i Nesigurna kao i mnoge filmove i dokumentarce koji će vam uljepšati jesenske dane i noći.

SERIJE ORIGINALNE HBO PRODUKCIJE:

Westworld, ep. 1
premijera 3.10. u 3:00/20:00

Jednosatna dramska serija WESTWORLD mračna je odiseja o osvitu umjetne svijesti i evoluciji grijeha. Smještena na raskrižju bliske budućnosti i ponovno zamišljene prošlosti, ona istražuje svijet u kojem svaki ljudski apetit, ma kako plemenit ili izopačen, može biti zadovoljen. Glumačku postavu deset epizoda serije čine Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton, Jeffrey Wright.

Rastava, ep. 1
premijera 10.10. u 21:00

Sarah Jessica Parker vraća se na HBO u novoj humorističnoj seriji RASTAVA. Parker glumi Frances, ženu koja iznenada počinje preispitivati svoj život i brak te otkriva da su čist prekid i novi početak teži nego što je mislila. Ostali stalni glumci u seriji su Thomas Haden Church, Molly Shannon, Talia Balsam i Tracy Letts. Seriju, koja se trenutačno snima u New Yorku, osmislila je Sharon Horgan. Izvršni su producenti Horgan, Paul Simms, Sarah Jessica Parker, Alison Benson i Aaron Kaplan.

Nesigurna, ep. 1
premijera 10.10. u 21:35

Ove jeseni nešto izvanredno i novo stiže na HBO. Gledajte polusatnu humorističnu seriju NESIGURNA, u kojoj glume Issa Rae, Yvonne Orji, Jay Ellis i Lisa Joyce, a koja promatra prijateljstvo, iskustva i nevolje dviju crnkinja. Issa Rae autorica je i izvršna producentica osam epizoda serije, a ostali izvršni su producenti Prentice Penny, Melina Matsoukas, Michael Rotenberg, Dave Beck, Jonathan Berry i Larry Wilmore kao savjetnik.

FILMSKI HITOVI:

Stari Divlji zapad
2016-10-01 19:00

Dobro došli na igralište za odrasle dizajnirano da udovolji svakoj maštariji, gdje su životni roboti programirani za ljubav… nasilje… za sve – mjesto zvano Stari Divlji zapad. Peter Martin (Richard Benjamin) i John Blane (James Brolin) dolaze na odmor u taj simulirani Divlji zapad, upotpunjen plesačicama, barskim tučnjavama i pucnjavom – a sve je sigurno i neškodljivo.

Put pobjednika
2016-10-02 20:00:00

Will Smith zvijezda je „Potresa mozga“, dramatičnog trilera temeljenog na nevjerojatnoj istinitoj priči o borbi Davida protiv Golijata. Priča je to o američkom imigrantu dr. Bennetu Omaluu, briljantnom forenzičnom neuropatologu koji je prvi otkrio CTE, moždanu traumu povezanu s „footballom“, kod profesionalnog igrača i koji se borio da se istina sazna.

Creed: Legenda je rođena
2016-10-09 20:00:00

Adonis Johnson (Michael B. Jordan) nikad nije upoznao svog slavnog oca, svjetskog prvaka u teškoj kategoriji, Apolla Creeda, koji je umro prije njegova rođenja. Ipak, nema sumnje da je boks u njegovoj krvi, stoga se Adonis uputi u Philadelphiju, mjesto legendarne borbe Apolla Creeda sa žilavim skorojevićem Rockyjem Balboom (Sylvester Stallone).

Ant-Man
2016-10-16 20:00:00

Iduća evolucija Marvelova filmskog svijeta donosi nam prvi put na veliki ekran jednog od utemeljitelja „Osvetnika“, „Ant-Mana“. Naoružan izvanrednom sposobnošću smanjivanja i istodobnog povećavanja svoje snage, kralj lopova Scott Lang mora prihvatiti heroja u sebi i pomoći svom mentoru, dr. Hanku Pymu, da sačuva tajnu spektakularnog Ant-Man odijela od nove generacije gorostasnih prijetnji.

Zootropola
2016-10-23 20:00:00

Iz animiranih studija Walta Disneyja stiže nam pustolovna komedija smještena u moderni velegrad sisavaca Zootropolu. Sačinjena od četvrti poput luksuznog trga Sahara i hladnog Tundragrada, Zootropola je mješavina različitih kultura u kojoj životinje iz svih okruženja žive zajedno – mjesto u kojem bez obzira na vaše podrijetlo, od najvećeg slona do najmanje rovke, možete biti bilo što.

Most špijuna
2016-10-30 20:00:00

Dramatični triler smješten usred niza povijesnih događaja, „Most špijuna“ priča je o Jamesu Donovanu (Tom Hanks), bruklinškom odvjetniku koji se nađe u samom središtu hladnog rata kada ga CIA pošalje na gotovo nemoguću misiju pregovaranja o puštanju zarobljenog američkog pilota aviona U2.

Iron Man
2016-10-01 20:00:00

Osim što je prljavo bogat, milijarderski industrijalac Tony Stark (Robert Downey Jr.) također je genijalni izumitelj. Kad Starka otmu i prisile ga sagraditi dijabolično oružje, on umjesto toga upotrijebi svoju inteligenciju i ingenioznost da konstruira neuništivo oklopno odijelo i pobjegne svojim uznicima.

Maggie
2016-10-22 20:00:00

U trenutku kad se nekrotična virusna pandemija proširila zemljom do američkoga gradića i zarazila 16-godišnju Maggie (Abigail Breslin), vlasti su ustanovile protokol za pacijente zaražene smrtonosnim virusom: odstranjeni su iz društva i odvedeni u posebne izolacijske odjele gdje će dovršiti mučnu i opasnu preobrazbu u živog mrtvaca.

Bez izlaza
2016-10-29 20:00:00

Owen Wilson, Pierce Brosnan i Lake Bell glume u ovom akcijskom, uzbudljivom filmu. BEZ IZLAZA prati američkog poslovnog čovjeka koji se s obitelji nastanio u novom domu u Jugoistočnoj Aziji. Odjednom se nađu usred nasilnog političkog ustanka i moraju očajnički pronaći siguran izlaz dok pobunjenici nemilosrdno napadaju grad.

DOKUMENTARCI I SPECIALI:

Brand: Drugi dolazak
2016-10-06 21:30:00

BRAND: DRUGI DOLAZAK prati komičara / pisca / aktivista Russella Branda na njegovu putovanju od ovisnika, samoproglašenog narcisa i holivudske zvijezde koja je živjela brzim životom do svoje sadašnje, neočekivane uloge političkog remetioca i novopronađenog junaka potlačenih.

VICE: Specijalni izvještaj: Reforma sustava
2016-10-20 21:50:00

Ovaj VICE-ov specijalni izvještaj oštro analizira obećanja i politiku koji su punili američke pretrpane zatvorske sustave proteklih 30 godina kao i način na koji kongres i predsjednik surađuju kako bi uveli zatvorske reforme u zemlji koja se diči slobodom, ali zatvara 25% svjetske zatvorske populacije.

26-09-2016

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.