close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
35321_-_254
Izvor: Europress / Getty Images

Michael Fassbender producira i glumi u ''Assassin's Creedu''

Povijest filmova koji su snimani prema video igrama nije baš slavna. Neki od tih filmova su previše izmijenili priču, neki su loše odrađeni, a neki su jednostavno imali loš predložak.

Međutim, velike su šanse da će se to sada promijeniti. Naime, redatelj Josh Trank ("Chronicle") trenutno radi na adaptaciji poznate igre "Shadow Of The Colossus", a kako navodi časopis "Variety", u pripremi je i "Assassin's Creed", projekt na kojem će Michael Fassbender raditi kao glumac i kao producent.

"Assassin's Creed" je izdan 2007. godine, a nakon toga su uslijedila četiri nastavka, kao i razne varijacije utemeljene na toj iznimno popularnoj igri. Priča se vrti oko konobara Desmonda Milesa, kojeg otima tajna korporacija. Desmond je prisiljen ući u stroj nazvan Animus koji mu omogućava ponovno proživljavanje sjećanja njegovog pretka Altaira, koji je bio ubojica na Bliskom istoku tijekom križarskih ratova. U drugom izdanju ove igre Desmond postaje Ezio, predak iz Italije u XIV stoljeću, dok se treći dio događa u kolonijalnoj Americi u XVIII stoljeću, a glavni lik je indijanske krvi.

Zahvaljujući svim tim živopisnim mjestima radnje i raznovrsnim likovima, postoji ozbiljan potencijal da se film "Assassin's Creed" pretvori u franšizu. Kompanija "Ubisoft", koja stoji iza "Assassin's Creeda", odlučila je sama realizirati taj projekt, slijedeći tako Marvelov primjer. Trenutno su u potrazi za odgovarajućim scenaristom i redateljem, a nakon toga će se odlučiti za filmski studij. To će po svoj prilici biti "Sony" jer je "Ubisoft" još prošle godine s njima pregovarao o ovom projektu.

Glumac Michael Fassbender, po prvi put će se naći u ulozi producenta dugometražnog igranog filma. Jean-Julien Baronnet, jedan od direktora "Ubisofta", izjavio je kako je Fassbender bio njihov prvi izbor za glavnu ulogu i da će najvjerojatnije glumiti Altaira. Još uvijek nije poznato hoće li Fassbender ujedno glumiti i Desmonda, Ezia ili druge likove iz igre.

12-07-2012 | Izvor: The Playlist/Indiewire

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.