close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
35226_-_254
Izvor: Europress / Getty Images

Najavljena 4. sezona ''Prolazne slave''

HBO sprema i četvrtu sezonu humoristične serije ''Prolazna slava''.

HBO je potvrdio da će snimati 8 novih epizoda ove humoristične hit-serije s Dannyjem McBrideom u glavnoj ulozi.

McBride je također i jedan od producenta, zajedno sa Willom Ferrellom, Chrisom Henchyjem i Adamom McKayjem iz produkcijske kuće "Gary Sanchez Prods.", a surađuju i s mladim i talentiranim Jodyjem Hillom.

Treća sezona je u SAD-u premijerno emitirana u veljači i tada je privukla 1.3 milijuna gledatelja te zaradila visoke ocjene kritike.

Danny McBride glumi Kennyja Powersa u trećoj sezoni HBO-ove humoristične hit serije o uspjesima i neuspjesima arogantnog, neobuzdanog i krajnje neodoljivog bivšeg profesionalnog igrača bejzbola.

U seriji također glume i Steve Little, Elizabeth De Razzo i Katy Mixon. U posljednjoj sezoni u epizodnim smo ulogama imali prilike gledati i Jasona Sudeikisa, Matthewa McConaugheyja te Willa Ferrela.

Osim "Prolazne slave", HBO je nedavno najavio snimanje novih sezona za serije "Djevojke", "Potpredsjednica", "Uredništvo", "Okus krvi" i "Igra prijestolja".

09-07-2012 | Izvor: Variety

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.