close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
35789_-_254
Izvor: Europress / Getty Images

Natalie Dormer iz ''Igre prijestolja'' u novom trileru Ridleyja Scotta?

U trileru o odvjetniku upletenom u posao s narkoticima glume zvijezde Javier Bardem, Penelope Cruz, Cameron Diaz, Michael Fassbender i Brad Pitt.

Natalie Dormer koja u "Igri prijestolja" tumači Margaery Tyrell, po svoj će se prilici pridružiti zvjezdanoj postavi trilera "The Counselor".

Scenarij "The Counselora" napisao je Cormac McCarthy, producirat će ga Nick Wechsler i Paula Mae Schwartz, a režije će se prihvatiti slavni Ridley Scott. Glumačku postavu čine brojne holivudske zvijezde, među kojima su Javier Bardem, Penelope Cruz, Cameron Diaz, Michael Fassbender i Brad Pitt.

Radnja se kao i u prethodnom McCarthyjevom uratku, "Nema zemlje za starce", odvija duž meksičke granice. Priča prati odvjetnika (Fassbender) koji se zbog financijskih problema upliće u posao s narkoticima, a stvari se ne odvijaju onako kako je planirao.

Dormer je publici poznata po ulogama u akcijskom spektaklu "Kapetan Amerika: Prvi osvetnik", Madoninom redateljskom uratku "W.E" te Showtimeovom kostimiranom serijalu "Tudori", a u "The Counseloru" bi trebala tumačiti jednu od sporednih uloga.

07-08-2012 | Izvor: The Hollywood Reporter

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.