close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
35854_-_254
Izvor: Europress / Getty Images

Osim o Rolling Stonesima, HBO sprema još 6 dokumentaraca

HBO je objavio da radi na produkciji dokumentarca o Rolling Stonesima, a osim njega u pripremi je još 6 odličnih priča.

Bret Morgen režira dokumentarac o legendarnim Stonesima na kojem surađuju svi sadašnji i bivši članovi benda, uključujući Billa Wymana i Micka Taylora.

Film će se baviti svim fazama rada ove popularne grupe, osnovane davne 1962. godine, a sadržavat će i nikad ranije objavljene pjesme kao i rijetke snimke benda.

HBO radi na još nekoliko dokumentarnih filmova, a ovdje su njihovi naslovi i teme u kratkim crtama:

"Don't Divorce Me! Kids' Rules For Parents On Divorce" - intervjui, crteži, pjesme i fotografije djece stare između 5 i 10 godina, koja su iskusila razvod svojih roditelja i pričaju kako je to utjecalo na njihove živote. Izvršni producent je Rosie O'Donnell.

"The Latino List: Volume 2" - grupa Latino uglednika, od Georgea Lopeza do Soledad O'Brien, s gledateljima dijeli osobne priče u intimnim intervjuima sa slavnom radio voditeljicom Mariom Hinojosom.

"Ethel" - Rory Kennedy, dobitnica nagrade Emmy, režirala je ovaj dokumentarac o Ethel Kennedy, supruzi Roberta F. Kennedyja, otkrivajući manje poznate obiteljske detalje i anegdote.

"The Big Picture: Rethinking Dyslexia" - film koji se našao u selekciji Sundance film festivala prikazuje dirljivu priču o četvoro mladih ljudi koji se bore kako bi pobijedili disleksiju. U filmu se pojavljuju i brojne slavne ličnosti koje boluju od ove bolesti - Richard Branson, Charles Schwab, Gavin Newsom i dr.

"Witness" - dokumentarna serija od četiri nastavka prikazuje novu, mladu generaciju ratnih foto-reportera i govori o tome zašto ratni fotografi ostaju i kada svi ostali pobjegnu tražeći zaklon.

"The Lady of Rangoon" - priča o Aung San Suu Kyi, oporbenoj mijanmarskoj čenici i nobelovki , koja je u posljednja dva desetljeća čak 15 godina provela u kućnom pritvoru.

10-08-2012 | Izvor: HuffPost TV

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.