close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
33542_-_254

''Osvetnici'' se pridružili elitnom klubu milijardera

Blockbuster o super herojima, ''Osvetnici'', posljednji je film kojem je za rukom pošlo zaraditi milijardu dolara na kinoblagajnama.

Hit "Osvetnici" rađen je prema popularnoj seriji istoimenih Marvelovih stripova, a u njemu su se našla brojna zvučna glumačka imena - Robert Downey, Jr., Mark Ruffalo, Gwyneth Paltrow, Samuel L. Jackson, Chris Hemsworth, Scarlett Johannson i Chris Evans.

"Osvetnici" su u pohod na kinoblagajne krenuli krajem travnja i tek su deseti film koji je uspio ući u elitni klub milijardera, pridruživši se tako blockbusterima "Titanic", "Pirati s Kariba: Mrtvačeva škrinja", "Vitez tame", "Avatar", "Alisa u zemlji čudesa", "Priča o igračkama 3", "Pirati s Kariba: Nepoznate plime" i "Harry Potter i Darovi Smrti 2. dio".

15-05-2012

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.