close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
54334_-_254

Rujan na HBO-u!

Novi mjesec na HBO donosi novu originalnu seriju Gdje ima dima..., nove nastavke Igrača, Zamjenika i Raya Donovana, igrano-dokumentarni film Houston, imamo problem! u HBO Europe koprodukciji, blockbustere Marsovac, Brzi i žestoki 7 i još mnogo toga...

SERIJE ORIGINALNE HBO PRODUKCIJE:

Igrači II
ponedjeljkom u 21:10

Spencer Strasmore (Dwayne „The Rock" Johnson) i njegovi dečki vratili su se u potpuno novoj sezoni HBO-ove hit-komedije Stevea Levinsona („Svita") koja duboko zadire u ekstravagantan i riskantan svijet footballa u Miamiju u Floridi. Ove godine vlada još veća konkurencija i sve je kompliciranije nego prije...

Zamjenici
ponedjeljkom u 21:40

Ova crna komedija tvoraca Dannyja McBridea i Jody Hill (suautori HBO-ove serije „Prolazna slava") govori o južnjačkoj prigradskoj srednjoj školi i dvojici ljudi koji je gotovo vode, zamjenicima ravnatelja.

HIT SERIJE:

Ray Donovan IV
utorkom u 20:00

U velebnoj meki bogatih i slavnih Ray Donovan obavlja prljave poslove za moćnike L. A.-a. U jednosatnoj dramskoj seriji Liev Schriber igra glavni lik čovjeka koji rješava probleme gradskih zvijezda, vrhunskih sportaša i poslovnih mogula.


Banshee IV, ep. 1
2016-09-06 20:50:00

Cinemaxova akcijska drama prati posljednje peripetije Lucasa Hooda, bivšeg osuđenika koji je preuzeo identitet šerifa u amiškome gradu Bansheeju, gdje je pod novim pseudonimom živjela njegova bivša ljubavnica i partnerica u zločinu, Carrie Hopewell.

FILMSKI HITOVI:

Brzi i žestoki 7
2016-09-04 20:00:00

Nastavljajući globalne podvige serijala građenog na brzini, Vin Diesel predvodi povratničku glumačku postavu „Brzih i žestokih 7“. Nakon pobjede nad Owenom Shawom i njegovom ekipom Dominic Toretto (Vin Diesel), Brian O'Conner (Paul Walker) i ostatak ekipe vraćaju se u Sjedinjene Države da napokon žive normalan život... Ili su barem tako mislili.

Marsovac
2016-09-11 20:00:00

Tijekom misije na Mars s ljudskom posadom astronauta Marka Watneyja (Matt Damon) proglase mrtvim nakon strašne oluje te ga posada ostavi za sobom. Ali Watney je preživio i zaglavio sam na negostoljubivom planetu. S oskudnim zalihama mora se osloniti na svoju inventivnost, domišljatost i duh kako bi preživio i pronašao način da Zemlji dojavi da je još živ.

Šifra U. N. C. L. E.
2016-09-18 20:00:00

Radnje smještene u rane 1960-e, na vrhuncu hladnog rata, ŠIFRA U. N. C. L. E. prati CIA-ina agenta Sola (Henry Cavill) i KGB-ova agenta Kuryakina (Armie Hammer). Prisiljeni zanemariti dugogodišnje neprijateljstvo, dvojac se udruži u zajedničkoj misiji da zaustavi tajanstvenu međunarodnu zločinačku organizaciju...

Houston, imamo problem!
2016-09-25 20:00:00

Međunarodna intriga iz razdoblja hladnog rata, deklasificirani strogo povjerljivi dokumenti i tajni dogovor između Johna F. Kennedyja i predsjednika Jugoslavije Josipa Tita samo su vrh sante u ovom zanimljivom redateljskom prvijencu filmaša Žige Virca.

Dečko iz susjedstva
2016-09-03 20:00:00

Jennifer Lopez glumi Claire Peterson, profesoricu književnosti u srednjoj školi u potrazi za novom vezom nakon rastave od nevjernog muža (John Corbett). Kada se zgodan i karizmatičan 19-godišnji Noah (Ryan Guzman) doseli u susjedstvo i sprijatelji se s njezinim sinom, Clairein trenutak slabosti dovede do iznimno intenzivne i intimne zajedničke noći.

13 sati: Tajni vojnici Benghazija
2016-09-23 20:00:00

13 SATI: TAJNI VOJNICI BENGHAZIJA redatelja Michaela Baya napeta je istinita priča o šest elitnih bivših vojnih operativaca dodijeljenih da zaštite CIA-u koja se borila unatoč poraznim izgledima kad su teroristi napali američko diplomatsko sjedište 11. rujna 2012. godine.

Izvrnuto obrnuto
2016-09-25 18:25:00

Odrastanje može biti teško, a to vrijedi i za Riley koja je otrgnuta od života na Srednjem zapadu kada joj otac dobije novi posao u San Franciscu. Kao i svi mi, Riley je vođena svojim emocijama – radošću, strahom, ljutnjom, gađenjem i tugom.

DOKUMENTARCI I SPECIALI:

Hitchcock/Truffaut
2016-09-01 21:45:00

Godine 1962. Hitchcock i Truffaut zatvorili su se zajedno na tjedan dana u Hollywoodu kako bi razgovarali o svojim idejama o preobrazbi umjetnosti filmske režije. Oslanjajući se na izvorne kasete s ovog susreta –materijal za Truffautovu revolucionarnu knjigu „Hitchcock by Truffaut“, ovaj film pruža vizuale za najveću filmsku lekciju svih vremena pozivajući gledatelje u očaravajući svijet tvorca „Psiha“, „Ptica“ i „Vrtoglavice“.

Ronaldo
2016-09-08 22:05:00

Sniman tijekom 14 mjeseci s besprimjernim pristupom unutarnjem kružoku čovjeka i sporta, ovo je prvi službeni i potpuno autorizirani film o jednoj od najslavnijih ličnosti u nogometu. Prvi put u povijesti svijet dobiva iskren, neusporediv i privilegiran pristup nogometašu, ocu, obiteljskom čovjeku i prijatelju u ovom dirljivom i fascinantnom dokumentarcu.

Sve je rečeno: Gloria Vanderbilt i Anderson Cooper
2016-09-15 22:40:00

Rođena u jednoj od najbogatijih i najpoznatijih obitelji u američkoj povijesti, Gloria Vanderbilt živjela je pod povećalom javnosti više od 90 godina bezobzirno tragajući za ljubavlju, obitelji i karijerom te doživljavajući i ekstremne tragedije i goleme uspjehe.

Sutra
2016-09-22 21:40:00

Prikazivanje rješenja, pripovijedanje pozitivne priče... To je možda najbolji način da se riješe ekološke, ekonomske i socijalne krize koje su pogodile naše zemlje. Nakon što je poseban brifing za časopis „Nature“ objavio moguće izumiranje jednog dijela čovječanstva prije kraja 21. stoljeća, Cyril Dion i Melanie Laurent, zajedno s četveročlanim timom, proveli su istragu u deset različitih zemalja da dokuče što bi moglo dovesti do te katastrofe i, prije svega, kako je izbjeći.

26-08-2016

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.