close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
35229_-_254
Izvor: Europress / Getty Images

Samuel L. Jackson u pregovorima za ulogu u drami ''Black Nativity''

Uz slavnog glumca u filmu će glumiti i odlična Angela Bassett.

Potvrđeno je kako je Samuel L. Jackson trenutno u pregovorima za jednu od glavnih uloga u filmu Kasija Lemmonsa ''Black Nativity''. Na velikom platnu po svoj će mu prilici društvo praviti i Angela Bassett, a uskoro će biti poznato i hoće li im se pridružiti i Jennifer Hudson.

Lemmons scenarij piše prema brodvejskom mjuziklu Langstona Hughesa iz 1961. godine. Priča prati problematičnog tinejdžera iz Baltimorea, kojeg njegova samohrana majka odluči poslati svojim roditeljima u Harlem. Problematični mladić, koji svog djeda i baku nikad nije upoznao, polako uči koliko su važne vjera i obitelj. Za to je najviše zaslužan djed koji mu s veseljem priča zanimljive anegdote iz svog života.

Jackson bi trebao glumiti djeda, svećenika Clarencea Cobbsa, Angela Bassett dječakovu baku, a Hudson je trenutno u pregovorima za ulogu dječakove majke, koja sa svojim ocem nije u kontaktu otkako je zatrudnila. Još uvijek nije poznato tko će glumiti dječaka.

10-07-2012 | Izvor: Empire

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.