close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
35773_-_254
Izvor: Europress / Getty Images

Sienna Miller i Toby Jones kao Hedren i Hitchcock

Britanske zvijezde Sienna Miller i Toby Jones u novom projektu HBO produkcije, ''The Girl'', glume holivudske ikone Tippi Hedren i Alfreda Hitchcocka. ''The Girl'' se bavi odnosom legendarnog britanskog redatelja i njegove muze.

"Ako ste pomislili da su Hitchcockovi filmovi intenzivni, pričekajte ovo razotkrivajuće ostvarenje kako bi vidjeli njegovu opsesiju sa Tipi Hedren, koja je u to vrijeme bila početnica u svijetu glume." - izjavio je Jones.

Ekskluzivne fotografije možete vidjeti ovdje.

Toby Jones, kojeg smo imali prilike gledati u filmovima "Igre gladi", "Moj tjedan s Marilyn" i "W", istaknuo je kako je Hitchcock lijepu plavušu prvi put vidio u reklami, nakon čega nije mogao zamisliti niti jednu drugu glumicu u ulozi Melanie, glavnog ženskog lika u slavnim "Pticama".

"Hitchcock je bio upoznat sa svakim aspektom snimanja filma i pretpostavljam da mu je u glavi bilo sljedeće: 'Jednostavno ću od nje napraviti dovoljno dobru glumicu. Ona ima ograničenja u svojim glumačkim mogućnostima, ali dovoljno sam sposoban i praktičan da od nje mogu izvući ono šta mi treba za ulogu'." dodao je Toby.

Okosnica radnje filma je Hitchcockov neosporni autoritet i način na koji je Tipi reagirala na njega tijekom snimanja filmova "Ptice" i "Marnie". Premijera filma ''The Girl'', zakazana je za kraj listopada.

07-08-2012 | Izvor: TVLine

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.