close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
35319_-_254
Izvor: Europress / Getty Images

Spike Lee priprema dokumentarac o Jacksonovom albumu ''Bad''

Prijatelj pokojne zvijezde, redatelj Spike Lee, prikuplja snimke pjevačeva slavnog albuma ''Bad''.

Spike Lee, koji je surađivao s Jacksonom i smatrao ga prijateljem, kaže kako je gledajući Michaelove snimke naučio mnogo toga o njemu.

"U ovom dokumentarcu naći će se snimke iz backstagea koje je snimao sam Michael i koje još nitko nije vidio. Jackson je za album 'Bad' napisao 60 demo pjesama, a samo 11 je snimio, tako da smo imali prilike čuti mnogo novih stvari. Bilo je to sjajno iskustvo."

Leejev za sad neimenovani dokumentarac dio je materijala koji će biti objavljen povodom dvadesetpetogodišnjice izlaska albuma "Bad", na kojem su svoje mjesto našli hitovi "Smooth Criminal i "The Way You Make Me Feel".

Reizdanje albuma "Bad", zajedno s dodatnim pjesmama, DVD-om i dodatnim materijalima, na tržište će biti pušteno 18. rujna, a datum Leejevog dokumetarca još uvijek nije potvrđen.

11-07-2012 | Izvor: The Hollywood Reporter

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.