close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
35103_-_254
Izvor: Europress / Getty Images

Stephen Moyer dobio ulogu u drami ''Devil's Knot''

Zvijezda serije ''Okus krvi'', Stephen Moyer, pridružio se ekipi filma ''Devl's Knot'' redatelja Atoma Egoyana, navodi portal ''Deadline''.

Osim Moyera, u drami koji govori o trojici tinejdžera osuđenih na zatvor zbog strašnog zločina, glume i Reese Witherspoon, Colin Firth, Alessandro Nivola, Kris Polaha, Collette Wolfe, Justin Castor i Kevin Durand.

Nakon gotovo dva desetljeća prevodena u zatvoru, Damien Echols, Jessie Misskelley, Jr. i Jason Baldwin pušteni su iz zatvora, odsluživši kaznu zbog ubojstva trojice osmogodišnjih dječaka 1993. godine, a Joe Berlinger i Bruce Sinofsky snimaju dokumentarac o njihovom suđenju, pod nazivom "Paradise Lost", koji privlači pažnju medija i javnosti.

Egoyan, gledateljima najpoznatiji po filmovima "The Sweet Hereafter" i "Chloe", film temelji na romanu "Devil’s Knot: The True Story of the West Memphis Three" koji je napisala Mara Leveritt.

Witherspoon ćemo gledati u ulozi Pam Hobbs, majke jedne od žrtava, dok će Firth glumiti Rona Laxa, privatnog detektiva koji je pozvan da rasvijetli slučaj. Moyer je dobio ulogu tužitelja Johna Fogelmana.

05-07-2012 | Izvor: Comingsoon.net

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.