close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
35399_-_254
Izvor: Europress / Getty Images

Tobey Maguire uskoro kreće sa snimanjem ''Labour Daya''

Jason Reitman, redatelj filmova ''Up In The Air'' i ''Young Adult'', uskoro počinje snimati novi film ''Labour Day'', a jednu od glavnih uloga dobio je Tobey Maguire.

''Labour Day'' će se temeljiti na Reitmanovoj adaptaciji romana Joycea Maynarda, čija priča se vrti oko Adele (Kate Winslet) i njezinog sina Henryja (Gattlin Griffith). Njih dvoje upoznaju stranca, Franka (Josh Brolin), za kojeg se ispostavlja da je odbjegli kažnjenik. Dok se krije sa samohranom majkom i njezinim sinom, Frank dječaka uči nekim životnim lekcijama, tijekom petodnevnog produženog vikenda povodom Dana rada (Labor Day se slavi svake godine, prvog ponedjeljka u rujnu).

Maguire će biti narator filma i glumiti će Henryja u odrasloj dobi. Glumačku ekipu, osim navedenih, čine još i Brighid Fleming, Tom Lipinski, James Van Der Beek i Clark Gregg.

Nakon što je završio snimanje Spider-Mana, Maguire je češće radio kao producent, ali sada se ipak odlučio vratiti u glumačke vode - očekuju ga dvije nove uloge u filmovima ''The Details'' i ''Veliki Gatsby''.

17-07-2012 | Izvor: Empire

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.