close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
35071_-_254
Izvor: Europress / Getty Images

Tommy Lee Jones u Bessonovom filmu ''Malavita''

Mračna i zabavna krimi komedija ''Malavita'' prati mafijaški bračni par (Robert De Niro i Michelle Pfeiffer) koji ulazi u program zaštite svjedoka i seli u Francusku, a Tommy Lee Jones glumi FBI agenta koji je tu kako bi ih spriječio da se vrate starim navikama te da ih drži pod kontrolom.

Jones će glumiti čangrizavog (ovo je samo pretpostavka, ali radi se o Tommy Lee Jonesu) FBI agenta čiji je posao osigurati da bivši mafijaši Pfeiffer i De Niro ne skreću s pravog puta. Njima to, u početku, polazi za rukom, ali ubrzo se vraćaju starim i prokušanim metodama rješavanja problema. Situacija postaje još zapetljanija kada ih sustigne prošlost koju su ostavili za sobom.

Scenarij "Malavite" su prema romanu "Badfellas" autora Tonina Benacquiste adaptirali Besson i Michael Caleo koji je zaslužan za legendarne Sopranose. Snimanje kreće idućeg mjeseca, u Francuskoj.

Jones je prošle godine za HBO režirao TV dramu "Sunset Limited". Trenutno ga u kinima možemo gledati u ulozi agenta K-ja u sf komediji "Ljudi u crnom 3, a kasnije tijekom godine u kina dolaze njegova i nova komedija "Začin za brak" te Spielbergova povijesna drama "Lincoln". Sa zvijezdom "Izgubljenih" Matthewom Foxom snimao je ratnu dramu "Emperor", a trenutno radi na redateljsko-scenarističkom poduhvatu, drami "The Homesman".

02-07-2012 | Izvor: Empire

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.