Ova web stranica koristi kolačiće. Za više informacija o kolačićima koje ova web stranica koristi, molimo kliknite ovdje.

Za pregled stranice molimo rotirajte uređaj u okomiti položaj

najbolje hbo priče

od 26. ožujka

novi kanal posvećen hbo originalnoj produkciji

HBO 3
više

Najbolje serije. Najbolji filmovi. Bez reklama.
Ti znaš kad je HBO.

image
image
logo The Sopranos
logo Six Feet Under
logo Band of Brothers
logo Entourage
logo True Detective
logo Silicon Valley
logo Rome
logo The Knick
logo Girls
logo Game of Thrones
logo Vinyl
logo Mission:Impossible
logo Mad Max
logo American Sniper
logo How to Train Your Dragon 2
logo Theory of Everything
logo Jupiter Ascending
logo Guardians of the Galaxy
logo Boyhood
logo Last Week Tonight with J. Oliver
logo Fantastic Four
logo Terminator Genisys
logo Spy
logo Book of Life
raspored

HBO unaprjeđuje iskustvo gledanja televizijskog sadržaja i definira nove načine zabave.

Od 26. ožujka uživajte uz svoje najdraže premijere i vrhunski sadržaj na tri tematska kanala: HBO, HBO 2 i HBO 3. Zabavite se uz široki spektar sadržaja: originalne HBO dramske i humoristične serije, najnovije blockbustere i filmove svih žanrova, kontroverzne dokumentarce i spektakularne koncerte.

HBO

HBO – Premijere najnovijih blockbustera i serija

HBO ostaje glavni kanal HBO paketa, na kojem ćete i dalje gledati ekskluzivne premijere najnovijih hollywoodskih blockbustera, vrhunske serije, kontroverzne dokumentarce i spektakularne koncerte. Emitira se 24 sata na dan pa su sve glavne HBO originalne serije dostupne istovremeno s američkom premijerom.

HBO2

HBO 2 – Zabava za cijelu obitelj

21. ožujka HBO Comedy postaje HBO 2, kanal koji donosi širok izbor programskog sadržaja za cijelu obitelj. Tijekom dana najmlađi će uživati u obiteljskim filmovima i dječjem sadržaju, a u večernjim satima na rasporedu su komedije, trileri, akcijski i dramski filmovi za svaki ukus.

HBO3

HBO 3 – Najbolje HBO priče

HBO 3 je potpuno novi kanal, posvećen serijama u udarnom terminu.

Uživajte u kultnim serijama koje su redefinirale žanr i postale dio kulture, ili zajedno s milijunima gledatelja pratite nove serije prepoznatljive po HBO kvaliteti i izvrsnosti. Osim najtraženijih hitova američke HBO produkcije, novi kanal donosi i popularne serije drugih studija, kao i serije iz HBO Europe produkcije.

Program upotpunjavaju i pažljivo odabrani filmski naslovi koji se prikazuju tijekom dana ili u kasnim večernjm terminima.

Cinemax

Cinemax i Cinemax 2 – za istinske ljubitelje filma

Cinemax je odvažan, drugačiji i inteligentan filmski program koji se fokusira na klasike, kultne filmove, evergreene te međunarodne i europske senzacije filmskih festivala. Cinemaxov filmski program okuplja vrhunske glumce i redatelje u neponovljivim pričama, a gledatelji mogu uživati uz rasnovrsnu ponudu šokantnih trash naslova, trilera, horora i serijala.

Cinemax 2 emitira identičan programski sadržaj kao Cinemax, ali s 24 sata odgode koje gledateljima ostavljaju više vremena za praćenje omiljenih filmova i serija.

Premium

Potpuni komfor i premium doživljaj

Trudimo se našim pretplatnicima pružiti ekskluzivan tretman i premium televizijski doživljaj. Zbog toga na našim programima nema reklama, potpuno su lokalizirani na hrvatski jezik, a premijere odabranih HBO serija mogu se pratiti istovremeno u cijelom svijetu.

Pregledan raspored i promišljeno razmještene reprize omogućuju da nikad ne propustite omiljeni sadržaj, a pomoću usluga HBO On Demand i HBO GO sami birate što, kada i gdje ćete gledati.

Pretplatite se, jednostavno je

Za pretplatu na HBO i Cinemax kanale te HBO On Demand i HBO GO usluge trebate imati aktiviran osnovni TV paket kod svog operatora.

Ako nemate pretplatu na osnovni TV paket, kod odabranih operatora se možete pretplatiti i izravno na HBO GO, ako je taj operator ujedno i vaš pružatelj internet usluge.

U nastavku odaberite svog operatora, odaberite HBO paket koji vam najviše odgovara i pretplatite se na vrhunski svijet zabave:


Pretplati se