close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
34965_-_254

3. sezona Igre prijestolja snima se u Hrvatskoj!

Potvrđeno je – hit serija iz originalne HBO produkcije u novoj se sezoni vraća u Hrvatsku, čiji je prekrasan srednjovjekovni grad Dubrovnik u 2. sezoni poslužio kao idealna kulisa za Kraljev Grudobran.

Snimanje 3. sezone ove višestruko nagrađivane serije, zasnovane na ciklusu epskih romana „Pjesma leda i vatre“, autora Georgea R. R. Martina, počinje u srpnju ove godine, a produkcija će se i dalje bazirati u Belfastu te drugim dijelovima sjeverne Irske. Uz Hrvatsku, produkcija se vraća na još jednu dodatnu lokaciju iz druge sezone - Island. Maroko je najavljen kao nova, četvrta lokacija na kojoj će snimati nova sezona ovog uzbudljivog serijala.

Redatelji koji će raditi na 3. sezoni su redom: David Benioff i D.B. Weiss, Alex Graves, Michelle MacLaren, Dan Minahan, David Nutter te Alik Sakharov. Scenaristi koji se vraćaju i u novoj sezoni su David Benioff i D.B. Weiss, Bryan Cogman, George R.R. Martin te Vanessa Taylor. Odabir glumačke postave je u tijeku te će uskoro biti objavljen.

Podsjetimo se, serija "Igra prijestolja" je napeta priča smještena u fantastični svijet u kojem se, kao i u stvarnom, za vlast bore ambiciozni muškarci i žene. Tko god drži Željezno prijestolje, u Sedam kraljevina Westerosa, posjeduje nevjerojatnu moć, a radnja prati uspon i pad nekoliko obitelji koji tu moć žele pod svaku cijenu.

Druga sezona serije se prikazivala na HBO-u u Hrvatskoj od 2. travnja do 4. lipnja ove godine, samo dan nakon američke premijere.

27-06-2012

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.