close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
35072_-_254
Izvor: Europress / Getty Images

Anna Paquin i Stephen Moyer očekuju blizance

Bračni par Anna Paquin i Stephen Moyer, koji su se upoznali na snimanju HBO-ovog serijala ''Okus krvi'', očekuju blizance. To je nedavno izjavio njihov kolega iz serije Sam Trammell, također otac blizanaca.

Zvijezde HBO-ovog serijala "Okus krvi" koje su u braku od 2010., krenule su Tramellovim stopama - na jesen će i oni postati roditelji blizanaca.

Trammell je novinaru časopisa "US Weekly" rekao kako će iskustvo stečeno u proteklih nekoliko mjeseci, rado podijeliti s kolegama. "Teže je imati blizance, ali samo to znamo i pokušat ćemo im dati neke dobre savjete. Rekao sam im 'Drž'te se dobro!'"

Dodao je: "Jako sam sretan zbog njih. Poslali smo im lijep i poseban poklon."

Stephen Moyer, koji već ima dvoje djece iz prethodne veze, u svibnju je za portal "Zap2it" izjavio da je zahvaljujući Aninoj trudnoći, njihov odnos postao još uzbudljiviji: "To je stvarno nevjerojatno. Uskoro će u našoj obitelji biti još više veselja."

03-07-2012 | Izvor: The Hollywood Reporter

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.