close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
35758_-_254
Izvor: HBO

Djevojke i Prosvjetljenje vraćaju se na male ekrane

HBO je objavio kako su druge sezone serija ''Djevojke'' i ''Prosvjetljenje'' u pripremi, što znači da ćemo iduće godine ponovno uživati u dobrim komedijama.

Nakon neočekivanog otkazivanja serije ''Sreća'', HBO je ubrzao produkciju svojih originalnih projekata, kako bi gledatelji kroz cijelu godinu imali prilike uživati u odličnim serijama. Trenutno su aktualne peta sezona ''Okusa krvi'' i prva sezona nove serije ''Uredništvo''.

Nakon njih, dolaze nam nove sezone serija "Carstvo poroka" i "Treme", a onda i "Djevojke" i "Prosvjetljenje".

Podsjetimo se:

"Djevojke" je kreirala Lena Dunham, koja ujedno tumači i glavnu ulogu. Ova polu-autobiografska serija, pruža nam komičan pogled na razna poniženja i rijetke trijumfe skupine djevojaka u ranim 20-ima koje žive u New Yorku. Tijekom deset epizoda prve sezone četiri djevojke pokušat će otkriti što uistinu žele od života, muškaraca, svojih prijateljica i samih sebe. Odgovori nisu uvijek jasni ni laki, ali s tom se neizmjerno zabavnom potragom svi možemo poistovjetiti. Serija je dobila 5 nominacija za nagradu Emmy.

"Prosvjetljenje" je otkačena komedija o pronalaženju svrhe i ispunjenja u pohlepnom, korumpiranom i dvoličnom korporativnom svijetu. Nakon mentalnog sloma na poslu, autodestruktivna Amy Jellicoe pokušava potaknuti pozitivnu promjenu. U glavnoj ulozi je Laura Dern koja je za ovu ulogu nagrađena Zlatnim globusom.

06-08-2012 | Izvor: Collider

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.