close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
32002_-_254

Druga sezona "Igre prijestolja" ekskluzivno na HBO-u od 2. travnja!

Ne propustite premijeru druge sezone dramskog serijala “Igra prijestolja”, dobitnika Emmyja i Zlatnog globusa, u ponedjeljak, 2. travnja u 20:05 na HBO-u, samo dan nakon američke premijere.

Rat dolazi u Westeros. Dok se hladni se vjetrovi dižu, pet kraljeva bori se za vlast. Savezi se kuju i raskidaju, identiteti preispituju, a strasti bujaju. Ulozi su veći nego ikad – tko će preživjeti kaos i sjesti na Željezno prijestolje?

“Igra prijestolja”, epska drama smještena u fantastični svijet Westerosa, utemeljena je na fantastičnom serijalu „Pjesma leda i vatre“ autora Georgea R. R. Martina. U zemlji u kojoj ljeta i zime mogu trajati godinama žive ambiciozni muškarci i žene – kako časni tako i oni koji u borbi za vlast ne prezaju ni od čega.

Zima, razdoblje bijelog gavrana, približava se brzim koracima. U Kraljevom grudobranu, na Željeznom prijestolju sjedi okrutni mladi Joffrey. Savjetuje ga Cersei, njegova podla majka, a funkciju novog kraljevog namjesnika pripala je njegovom mudrom ujaku Tyrionu.

Dok Lannisteri grčevito drže Željezno prijestolje, napadi pljušte sa svih strana. Sin Neda Starka, pogubljenog vladara Oštrozimlja, Robb Stark, na bojištu je zarobio Jaimea Lannistera i zahtjeva samostalnost za Sjeverne krajeve. Daenerys Targaryen osigurala je pojačanje za svoje svoje iscrpljene snage s Istoka – na njenoj strani bore se tri zmaja. Stannis Baratheon, brat pokojnog kralja Roberta, ne priznaje Joffreyjevo pravo na Željezno prijestolje i udružuje se s moćnom svećenicom kako bi ga napali s mora. Renly, Stannisov karizmatični brat, također je zadržao svoje pretenzije na prijestolje, nakon bijega iz Kraljevog grudobrana. U međuvremenu, među divljacima sjeverno od Zida, svoju poziciju jača novi vođa, čineći tako posao Noćnoj straži i Johnu Snowu još težim.

Savezi, izdaje, junaštva, intrige, pohota, nadnaravne sile i veličanstveni krajolici - druga sezona „Igre prijestolja“ vodi vas na nezaboravno putovanje, a na vama se je samo da mu se prepustite.

19-03-2012

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.