close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
36142_-_254
Izvor: Europress / Getty Images

Glumac iz serije ''Stari Rim'' dobio ulogu u ''Igri prijestolja''

Najvažnija nova uloga u seriji ''Igra prijestolja'' pripala je Ciaránu Hindsu, glumcu iz serije ''Stari Rim''.

U seriji "Igra prijestolja" glumit će Mancea Raydera - čovjeka koji je ujedinio klanove hladnog Sjevera s jednim ciljem: napasti Zid. Mance se spominje i u prve dvije sezone serije, a na kraju druge sezone, Jona Snowa odvode k njemu.

Hinds se zapravo vraća kući, s obzirom da je njegov rodni Belfast jedna od lokacija snimanja serijala (uz Hrvatsku, Island i Maroko). Hitovi u kojima smo ga mogli vidjeti su "Munich", "Tinker Tailor Soldier Spy" i "John Carter", ali većina ga pamti kao Julija Cezara iz "Starog Rima".

To je već drugi glumac iz serije "Stari Rim" koji se pridružio ekipi serije "Igra prijestolja". Prvi je bio Tobias Menzies (Brut u Starom Rimu), koji je dobio ulogu Edmurea Tullyja, mlađeg brata Catelyn Stark.

Treću sezonu spektakularne "Igre prijestolja" na HBO-u ćemo gledati u proljeće 2013.

23-08-2012 | Izvor: Entertainment Weekly

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.