close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
26654_-_254

HBO osvojio 18 nominacija za Zlatni globus!

HBO je osvojio 18 nominacija za 69. dodjelu prestižnih nagrada Zlatni globus, više od bilo koje druge televizijske mreže u ovoj godini, objavljeno je jučer u Los Angelesu.

Miniserija "Mildred Pierce" glavna je uzdanica HBO-a s čak 4 nominacije. Dodjela Zlatnih globusa održat će se 15. siječnja 2012. u Los Angelesu, a prijenos uživo možete gledati ekskluzivno na HBO-u, u 02:00 sati po lokalnom vremenu

HBO-ove nominacije za 69. dodjelu Zlatnog globusa uključuju:

4 nominacije za seriju "Mildred Pierce"; za najbolju miniseriju ili tv film, najbolju glumicu u miniseriji ili tv filmu (Kate Winslet), najbolju sporednu glumicu u seriji, miniseriji ili tv filmu (Evan Rachel Wood) i najboljeg sporednog glumca u seriji, miniseriji ili tv filmu (Guy Pearce). Seriju su gledatelji u Hrvatskoj već imali priliku gledati na HBO-u, a svi oni koji su ju propustili mogu je ponovno pogledati putem usluge HBO On Demand u veljači.

3 nominacije za seriju "Carstvo poroka"; za najbolju dramsku seriju, najboljeg glumca u dramskoj seriji (Steve Buscemi) i najbolju sporednu glumicu u seriji, miniseriji ili tv filmu (Kelly Macdonald). Druga sezona serije „Carstvo poroka“ ekskluzivno je prikazana na HBO On Demand-u samo dan nakon američke premijere, a od 2. siječnja će se prikazivati ponedjeljkom na HBO-u.

3 nominacije za "Cinema Verite"; za najbolju miniseriju ili tv film, najbolju glumicu u miniseriji ili tv filmu (Diane Lane) i najboljeg sporednog glumca u seriji, miniseriji ili tv filmu (Tim Robbins). Film ćete u Hrvatskoj na HBO-u moći pogledati na proljeće 2012.

3 nominacije za "Too Big to Fail"; za najbolju miniseriju ili tv film, najboljeg glumca u miniseriji ili tv filmu (William Hurt) i najboljeg sporednog glumca u seriji, miniseriji ili tv filmu (Paul Giamatti). Film ćete u Hrvatskoj na HBO-u moći pogledati u 2012.

2 nominacije za seriju "Prosvijetljenje"; za najbolju tv seriju - komediju ili mjuzikl i najbolju glumicu u tv seriji - komediji ili mjuziklu (Laura Dern). Seriju „Prosvjetljenje“ na HBO-u možete pratiti petkom u 20:05 ali i putem usluge HBO On Demand.

2 nominacije za seriju "Igra prijestolja"; za najbolju dramsku seriju i najboljeg sporednog glumca u seriji, miniseriji ili tv filmu (Peter Dinklage). Kompletna prva sezona serije „Igra prijestolja“ dostupna je putem usluge HBO On Demand.

1 nominaciju za seriju "Obdaren" u kategoriji najbolji glumac u tv seriji - komedija ili mjuzikl (Thomas Jane). Kompletna 3. sezona serije dostupna je putem usluge HBO On Demand.

Svečana dodjela Zlatnih globusa održat će se 15. siječnja 2012. u Los Angelesu, a prijenos uživo možete gledati ekskluzivno na HBO-u, u 02:00 sati po lokalnom vremenu.

16-12-2011

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.