close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
41064_-_254

''Igra prijestolja III" na HBO-u od 1. travnja

Svi koji od 1. do 28. travnja posjete stranicu www.hbogo.hr moći će besplatno pogledati prvi nastavak 3. sezone i upoznati se sa HBO GO uslugom.

Temeljena na popularnom fantastičnom serijalu knjiga Georgea R. R. Martina, Igra prijestolja epska je priča o izdajstvu i plemenitosti smještena na kontinent Westeros, gdje ljeta i zime mogu trajati godinama, a samo je žudnja za moći vječna. „Emmyjem“ i „Zlatnim globusom“ nagrađena serija vraća se s novih deset nastavaka i trećom sezonom u ponedjeljak 1. travnja u 20:05 ekskluzivno na HBO-u, nakon čega slijede novi nastavci ponedjeljkom u isto vrijeme.

Gledatelje će razveseliti prilika da u periodu od 1. do 28. travnja, putem internetske usluge videa na zahtjev HBO GO, bez dodatne naknade pogledaju prvi nastavak 3. sezone „Igre prijestolja“. Svi koji posjete www.hbogo.hr u tom periodu moći će uživati u seriji.

Dok se Zaljev Crnovode hladi, pobjednička strana učvršćuje moć i obnavlja Kraljev Grudobran, a novi pretendenti na Željezno prijestolje pojavljuju se na neočekivanim mjestima. Stari i novi likovi moraju se snalaziti sa zahtjevima obitelji, časti, ambicije, ljubavi i – prije svega – opstanka, dok se građanski rat Westerosa nastavlja i kroz jesen.

Na početku treće sezone Lannisteri drže apsolutnu vlast u Kraljevu Grudobranu nakon što su porazili snage Stannisa Baratheona. No Robb Stark, Kralj na Sjeveru, i dalje kontrolira većinu Juga i još nije doživio poraz. Na dalekom Sjeveru Mance Rayder ujedinio je divljake u najveću vojsku koju je Westeros dosad vidio. Samo Noćna straža stoji između njega i Sedam Kraljevina, ali nitko ne zna što se dogodilo s njezinim vrhovnim zapovjednikom i snagama koje je poveo iza Zida. Na drugoj obali Uskog mora Daenerys Targaryen – ponovno ujedinjena sa svoja tri mlada zmaja – kreće prema Zaljevu trgovaca robljem u potragu za brodovima koji će je vratiti u domovinu i saveznicima s čijom će je pomoći pokoriti.

22-03-2013

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.