close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
36737_-_254
Izvor: HBO

Igra prijestolja osvojila 4 nagrade Portal

Čini se kako ''Igri prijestolja'' ni 6 Creative Emmy nagrada nije bilo dovoljno - osvojila je 4 nagrade Portal, uključujući i onu za najbolju televizijsku seriju.

Mlada glumica Maisie Williams (Arya Stark) osvojila je dvije nagrade, a Lena Headey (Cersei Lannister) jednu. Petnaestogodišnja Maisie u drugoj je sezoni ponudila odličnu interpretaciju Arye, a sada je postala i najmlađa glumica koja je osvojila nagradu Portal, koja se dodjeljuje od 1999. godine. Maisie je pobijedila u kategoriji najbolje sporedne televizijske glumice i najbolje mlade glumice. U drugoj spomenutoj kategoriji zamijenila je Daniela Radcliffea, koji je tu titulu osvajao čak četiri puta. Ovo je jedna od prvih Maisieinih nagrada, ali svakako ne i posljednja.

"Airlock Alpha", poznati portal okrenut znanstvenoj fantastici, 1999. je osnovao "SyFy Genre" nagradu, kasnije preimenovanu u "Portal". Nagrade se dodjeljuju za uspjehe u filmskim i televizijskim projektima znanstvenofantastične tematike.

Evo i popisa Portal nagrada koje je ''Igra prijestolja'' osvojila:

Najbolja televizijska serija - Igra prijestolja
Najbolja sporedna glumica
- Maisie Williams
Najbolja mlada glumica/glumac
- Maisie Williams
Najbolja televizijska glumica
- Lena Headey

20-09-2012 | Izvor: HBO Watch

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.