close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
39344_-_254

Ne propustite novu HBO-ovu seriju "Banshee"!

Od kreatora "Okusa krvi" Allana Balla stiže nam “Banshee”, nova originalna HBO serija od deset epizoda u kojoj glume Antony Starr i Ivana Miličević.

Premijera serije je u subotu, 12. siječnja 2013. na HBO GO-u, a od od 14. siječnja možete je pratiti i putem usluge HBO On Demand.

Antony Starr glumi Lucasa Hooda, bivšeg zatvorenika i vrsnog lopova koji preuzme identitet šerifa u Bansheeju, u Pennsylvaniji, gdje nastavlja svoje kriminalne aktivnosti dok ga iz sjene proganjaju gangsteri koje je izdao petnaest godina prije.

U novoj seriji glumi i Ivana Milicevic kao Carrie Hopwell, zloglasna kradljivica dragulja koja sada živi u Bansheeju pod lažnim identitetom i s novom obitelji koja ne zna ništa o njezinoj prošlosti.

Izvršni producenti serije su Jonathan Tropper, David Schickler, Peter Macdissi, Alan Ball i Greg Yaitanes.

Scenarij su osmislili i napisali Jonathan Tropper i David Schickler. Za režiju su se pobrinuli Yaitanes (dobitnik Emyja za seriju “Doktor House”), S.J. Clarkson (“EastEnders”, “Dexter”, “Hunted”), Ole Christian Madsen (“Edderkoppen”, “Flame and Citron”), Dean White (“Once Upon a Time”) i Miguel Sapochnik (“Repo Men”, “Doktor House”).

08-01-2013

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.