close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
19500_-_254

Novi Harry Potter film pridružio se klubu milijardera

Drugi dio završnog filma o mladom čarobnjaku Harryju Potteru, "Harry Potter i Darovi smrti: Dio 2" pridružio se ekskluzivnom klubu naslova koji su na kino blagajnama zaradili više od milijardu američkih dolara.

Posljednji nastavak ove svjetski popularne franšize probio je čarobnu granicu od milijardu dolara zarade prošlog vikenda - film u kojem mladog čarobnjaka utjelovljuje Daniel Radcliffe, već sada je zaradio više od milijardu dolara diljem svijeta, što ga čini dosad najuspješnijim Harry Potter filmom u cijeloj franšizi.

Jedini drugi filmovi kojima je uspjelo zaraditi više od milijardu dolara su: "Titanik", "Gospodar prstenova: Povratak kralja", "Pirati s Kariba: Mrtvačev kovčeg", "Vitez tame", "Avatar", "Alisa u zemlji čudesa", "Priča o igračkama 3" i najnoviji "Pirati s Kariba: Nepoznate plime".

01-08-2011

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.