close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
34766_-_254

Od 25. lipnja nova serija iz originalne HBO produkcije - ''Uredništvo''

Premijera novog serijala iz originalne HBO produkcije ''Uredništvo'' je u ponedjeljak, 25. lipnja u 20:05, samo dan nakon američke premijere. Serija “Uredništvo” biti će dostupna i putem usluge HBO On Demand.

Nova dramska serija iz originalne HBO produkcije, “Uredništvo” koju potpisuje Aron Sorokin (dobitnik Oscara za „Društvenu mrežu“ i izvršni producent i scenarist Emmyjem višestruko nagrađivane serije „Zapadno krilo“), prati voditelja vijesti na kabelskoj televiziji (Jeff Daniels), njegovu novu izvršnu producenticu (Emily Mortimer), zaposlene u redakciji i njihovog šefa. Oni zajedno odlučuju krenuti na patriotsku i pomalo donkihotovsku misiju – trude se raditi kvalitetan informativni program usprkos brojnim korporativnim i komercijalnim preprekama kao i svojim osobnim previranjima.

Izvršni producenti serijala su Sorkin, Scott Rudin (dobitnik Oscara za film „Nema zemlje za starce“) i Alan Poul.

U glavnim ulogama su Jeff Daniels (nominiran za Zlatni globus za filmove "The Squid and the Whale", “Something Wild” i “The Purple Rose of Cairo”) kao Will McAvoy i Emily Mortimer (“Hugo,” “Shutter Island”) kao MacKenzie McHale.

U ostalim ulogama su: Sam Waterston (nominiran za nagradu Oscar za film „Polja smrti“) kao Charlie Skinner; John Gallagher, Jr. (dobitnik nagrade Tony za mjuzikl "Proljetno buđenje") kao Jim Harper; Alison Pill kao Margaret Jordan; Thomas Sadoski kao Don Keefer; Dev Patel („Milijunaš s ulice“) kao Neal Sampat i Olivia Munn kao Sloan Sabbith.


21-06-2012

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.