close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
35588_-_254

Otkrij i osvoji - 3. krug

Dragi natjecatelji, danas krećemo s trećim krugom nagradnog natječaja ''Otkrij i osvoji''!

Pratite odlične serije, filmove i druge ekskluzivne sadržaje, koje vam nudi HBO i pogodite što se ovaj put skriva na slici ispod, osvojite True blood majicu i skupljajte nagradne bodove u utrci za glavnu nagradu - True Blood poklon paket!

27-07-2012
Otkrij i osvoji II (3. krug)
Otkrijte o kojem je filmu na slici riječ!
Morate biti prijavljeni da biste poslali odgovore! Prijava Molimo, prvo prihvatite pravila! Prihvaćam pravila

PRAVILA NAGRADNOG NATJECANJA

Prema ovim pravilima HBO ADRIA d.o.o., Zagreb, Av. Većeslava Holjevca 40, osobni identifikacijski broj društva 74511245957 (u daljnjem tekstu HBO) priređuje nagradno natjecanje pod nazivom: “True Blood” (u daljnjem tekstu Nagradno natjecanje).

Trajanje

Nagradno natjecanje sastoji se od pet krugova i trajat će 5 tjedana počevši od 18.07.2012. do 22.08.2012.

Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja ima svaka osoba koja:

- se putem e-maila i lozinke registrira na Internetskoj stranici HBO-a www.hbo.hr
- je klikom prihvatila ova Pravila nagradnog natjecanja.

U jednom krugu natjecanja sudionik može sudjelovati samo jedanput.

Ukoliko se utvrdi da je ista osoba sudjelovala u pojedinom krugu kao natjecatelj više puta takva osoba biti će diksvalificirana iz nagradnog natjecanja. U tu svrhu mjerodavni su podaci koji su upisani u korisnikovom profilu prilikom registracije ili podaci za dostavu nagrade koje sudionik dostavi na e-mail HBO-a (isto ime, prezime i adresa).

Sadržaj

Nagradno natjecanje sastoji se od 5 krugova.

U svakom krugu nagradnog natjecanja sudionik treba na temelju slike na kojoj će pojedini detalji biti sakriveni pogoditi o kojem filmu/seriji/ glumcu/liku u određenoj seriju/filmu se radi.

Uz pitanje biti će ponuđeni odgovori od kojih je samo jedan odgovor točan.

Svaki sudionik odabire odgovor koji smatra točnim klikom na kućicu koja se nalazi pored ponuđenog odgovora.

Sudionik koji u najkraćem vremenu u svakom pojedinom krugu odabere točan odgovor pobjednik je tog kruga i osvaja nagradu i 100 bodova.

Osim sudionika koji je pobjedio u određenom krugu 9 sudionika s točnim odgovorom i idućim najboljim vremenom također osvajaju bodove na slijedeći način:

drugi - 90 bodova
treći - 80 bodova
četvrti - 70 bodova,
peti -  60 bodova,
šesti - 50 bodova,
sedmi - 40 bodova,
osmi - 30 bodova,
deveti - 20 bodova,
deseti - 10 bodova.

Bodovi prikupljeni u pojedinom krugu se zbrajaju s bodovima iz idućih krugova.

Pobjednik nagradnog natjecanja i dobitnik Super Nagrade je sudionik koji tijekom trajanja nagradnog natjecanja sakupi najveći broj bodova.

U slučaju da dva ili više sudionika na kraju nagradnog natjecanja imaju isti broj bodova pobjednik nagradnog natjecanja je sudionik koji je tijekom natjecanja prvi u pojedinom krugu ostvario najveći broj bodova.

Nagrade

Nagrade kruga su: True Blood majica ili drugi True Blood brandirani dodatak.

Točna nagrada koju će pobjednik svakog pojedinog kruga osvojiti biti će oglašena prilikom početka svakog pojedinog kruga natjecanja na Internetskoj stranici HBO-a www.hbo.hr.

Super Nagrada: True Blood poklon paket (True Blood majica, set True Blood knjiga i True Blood šalica).
 
Objave dobitnika

Po završetku svakog pojedinog kruga na web stranicama HBO-a biti će objavljeno prvih 10 sudionika koji su osvojili bodove, a prvi od njih i nagradu kruga, a uz pobjednika kruga po završetku nagradnog natjecanja biti će objavljen i pobjednik nagradnog natjecanja.

Kontaktiranje dobitnika radi uručenja nagrade

U roku od 8 dana od objave pobjednika na web stranicama HBO-a pobjednik će biti kontaktiran od strane HBO-a upućivanjem dopisa na e-mail adresu navedenu prilikom registracije u svrhu dostavljanja podataka potrebnih za dostavu osvojene nagrade Od pobjednika će se tražiti slijedeći osobni podaci:

Ime i Prezime
Adresa stanovanja
Telefon/mobitel


Pobjednik pojedinog kruga odnosno nagradnog natjecanja dužan je odgovoriti HBO-u i dostaviti mu tražene podatke u roku od 2 tjedna od primitka od e-maila upućenog od strane HBO-a.

Ukoliko u navedenom roku HBO ne primi tražene podatke smatra se da pobjednik tog kruga odnosno pobjednik nagradnog natjecanja ne želi nagradu odnosno Super Nagradu, a nagradu osvaja sudionik s drugim najboljim vremenom i točnim odgovorom odnosno sudinik s drugim najvećim prikupljenim brojem bodova.

Rok uručenja nagrade

Nagrada će biti poslana dobitnicima najkasnije dva mjeseca od trenutka kada dobitnik dostavi HBO-u podatke potrebne za dostavu opisane pod
"Kontaktiranje dobitnika radi uručenja nagrade".

Prekid nagradnog natjecanja

U slučaju nastupa okolnosti za koje HBO nije odgovoran, tj. koje HBO nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, HBO može privremeni ili trajno prekinuti nagradno natjecanje o čemu će obavijest biti objavljena na Internetskim stranicama HBO-a.

Sporovi

Za eventualne sporove HBO-a i sudionika nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Prihvat Pravila

Ova Pravila objavljena su na HBO Internetskim stranicama www.hbo.hr

Započinjanjem nagradnog natjecanja smatrat će se da ste suglasni s ovim Pravilima.

Shodno navedenom ukoliko na ista ne pristajete molimo da ne započinjete sa sudjelovanjem u natjecanju.

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.