close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
48246_-_254

Premijera nove HBO serije ''Kirurg''

Nova serija iz originalne HBO produkcije - ''Kirurg'' - premijerno će biti prikazana 9. kolovoza u 22h na Cinemaxu, a prvi nastavak serijala će od ranih jutarnjih sati biti dostupan besplatno putem usluge HBO GO.

Prva epizoda ove intrigantne dramske serije će u periodu od 9. kolovoza do 8. rujna biti dostupna besplatno svim gledateljima u Hrvatskoj putem internet usluge videa na zahtjev HBO GO. Svi koji u tom periodu posjete www.hbogo.hr moći će uživati u hit-seriji „Kirurg“.

Smještena u New York 1900-ih, „Kirurg“ je nova Cinemaxova dramska serija „Oscarom“ i „Emmyjem“ nagrađenoga redatelja Stevena Soderbergha. Usredotočena je na bolnicu Knickerbocker i njezine pionirske kirurge, medicinske sestre te osoblje koji šire granice medicine u vrijeme zapanjujuće visoke smrtnosti i bez ikakvih antibiotika.

Za „Oscar“ i „Emmy“ nominirani glumac Clive Owen glumi doktora Johna Thackeryja, briljantnoga kirurga koji uvodi nove metode u svoju struku, unatoč teškoj ovisnosti o kokainu.

Oscarom i Emmyjem nagrađeni Steven Soderbergh režirao je svih deset epizoda prve sezone serijala ''Kirurg''.

28-07-2014

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.