close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
47666_-_254

Premijera posljednje sezone Okusa krvi

Prvi nastavak posljednje sezone seksi, vampirskog serijala ''Okus krvi'' očekuje vas besplatno na HBO GO-u, u periodu od 23. lipnja - 22. srpnja.

Ove godine bitka koja otvara sezonu između pobjesnjelih Hep-vampira i njihova plijena iz Bon Tempsa uvod je u niz jezivih događaja u kojima će se naći (ne)vampirske zvijezde Sookie, Bill, Eric, Jason, Sam, Alcide, Tara...ali, ništa bolje neće proći ni njihovi saveznici, niti neprijatelji. Nova, sedma i ujedno posljednja sezona “Okusa krvi” donosi dosad najviše kaosa, krvi i ludila. A kako i ne bi, kad u Bon Tempsu vlada pravilo “jedan vampir za jednog čovjeka”?! Provjerite koje to likove iz “Okusa krvi” čeka okrutna sudbina, a koji od njih će, uprkos svemu, uspjeti prevariti smrt.

Gledatelje će razveseliti prilika da u periodu od 23. lipnja do 22. srpnja, putem internetske usluge videa na zahtjev HBO GO, besplatno pogledaju prvi nastavak posljednje sezone popularnog vampirskog serijala „Okus krvi“. Premijera na HBO kanalu očekuje nas u petak, 27. lipnja u 21:05h.

10-06-2014

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.