close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
43449_-_254

Samo jedna kap, to je sve što ti treba!

HBO Adria i Hrvatski zavod za transfuzijsku medicinu pozivaju Vas da se uključite u akciju dobrovoljnog darivanja krvi povodom premijere 6. sezone HBO serije „Okus krvi“ - u ponedjeljak 17. i 24. lipnja, u prostorima HZTM-a, Petrova 3.

Sve koji u ponedjeljak 17. i 24. lipnja odluče darovati krv, HBO će nagraditi: prvih 50 darivatelja svakog ponedjeljka očekuje majica „Okus krvi“, ali i za ostale smo pripremili mali znak pažnje.

Hit-serija „Okus krvi“ započinje desetodijelnu šestu sezonu u ponedjeljak 17. lipnja ekskluzivno na HBO GO-u, a ostale epizode slijede svaki ponedjeljak.

Prva epizoda će promotivno biti dostupna svima putem usluge HBO GO. Svi koji od 17. lipnja do 16. srpnja posjete stranicu www.hbogo.hr moći će besplatno i bez dodatne registracije pogledati prvi nastavak 6. sezone i upoznati se s HBO GO uslugom.

14-06-2013

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.