close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
44587_-_254
Izvor: HBO

Sedma sezona "Okusa krvi" bit će ujedno i posljednja.

HBO je i službeno objavio da će sedma sezona serije "Okus krvi" ujedno biti i posljednja.

Michael Lombardo, HBO-ov predsjednik programa, rekao je: "Ovo je svakako jedna od naših najboljih serija. Alan Ball je uzeo knjige Charlaine Harris, okupio sjajnu ekipu predvođenu s Annom Paquin (Sookie Stackhouse) i stvorio seriju koja vodi gledatelje na nezaboravno putovanje. Kasnije je na njegovo mjesto došao Brian Buckner koji je napravio sjajnu šestu sezonu, a vjerujem da će takva biti i sljedeća. Bit će teško reći zbogom Bon Tempsu."

Alan Ball, koji je napustio poziciju direktora ove serije prošle sezone, dodao je: "Od trenutka kada sam pročitao knjige Charlaine Harris znao sam da ima puno potencijala. Tada su naši odlični pisci, glumci i osoblje oživjeli njen fantastični svijet iznad svih mojih očekivanja. Duboko sam zahvalan HBO-u za partnerstvo i suradnju i naravno gledateljima koji su sve ovo vrijeme bili s nama u Bon Tempsu."

Brian Buckner, koji je bio odgovoran za prošlu sezonu, rekao je: "Velika mi je čast što sam bio u ekipi Okusa krvi od samog početka. Tvrdim da nigdje nema talentiranije i posvećenije ekipe od ove. Zahvaljujem se i podršci HBO-a, i naravno svim fanovima serije."

HBO je u srpnju obnovio seriju za još jednu, sedmu sezonu. "Okus krvi" je treća najgledanija serija u povijesti HBO-a, nakon "Obitelji Soprano" i "Igre prijestolja".

Premijera finala posljednje sezone očekuje se na ljeto sljedeće godine.

05-09-2013 | Izvor: The Hollywood Reporter

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.