close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
10927_-_254

Svečana ceremonija dodjele Zlatnih globusa: vijesti uživo na HBO

Pratite svaki trenutak ovog prestižnog događaja na HBO web stranici paralelno s prijenosom ceremonije, u sitnim satima s nedjelje na ponedjeljak!

Dodjela Zlatnih globusa jedan je od najvažnijih događaja u filmskoj i televizijskoj industriji. Ova ceremonija stoji rame uz rame sa priznanjima Emmy i Nagradom američke filmske akademije, poznatijom pod imenom Oscar - što samo pokazuje njenu važnost.

Originalne produkcije HBO-a osvojile su 25 Emmy nagrada u kolovozu 2010. i sada opet držimo palčeve, zato što između ostalog i filmovi i serije poput "Carstva poroka" i "Temple Grandin" imaju 12 nominacija na 68. ceremoniji dodjele nagrada Zlatni globus - a to je više od bilo koje televizijske kuće ove godine.

Ceremonija će se održati u Los Angelesu, 16. siječnja 2010., a ovaj događaj će biti uživo prenošen na HBO-u u Mađarskoj, Češkoj, Poljkoj, Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji.

U Hrvatskoj, prijenos počinje u prvim satima ponedjeljka, točnije 17. siječnja 2011. u 02:00 iza ponoći.

Svečanost ćete također moći pratiti i putem Interneta, na HBO web stranici.

Na www.hbo.hr/live moći ćete čitati o povijesti ove nagrade, pogledati popis nominacija, te vidjeti sve informacije vezane za filmske zvijezde i filmove, glasovati, čitati o događajima na svečanosti, komentirati ih i podijeliti ih sa prijateljima na najpopularnijim društvenim mrežama poput Facebooka i Twittera.

Tijekom ceremonije naš će web biti obogaćen sa kontinuirano osvježavanom info-trakom, koja će biti vidljiva na svakoj stranici HBO web stranice, od programa do filmskih profila. Malo polje će prikazivati najnovije informacije sa dodjele Zlatnog globusa, tako da sigurno ništa nećete propustiti.

Pridružite nam se i uživajte u svakom trenutku 68. dodjele Zlatnih globusa na vašem omiljenom tv kanalu i web stranici! Najaktivniji korisnici bit će nagrađeni atraktivnim poklonima s potpisom serije "Carstvo poroka".

13-01-2011

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.