close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
47563_-_254
Izvor: HBO

Tko će glumiti u 2. sezoni serije ''Pravi detektiv''?

Nic Pizzolatto je razotkrio neke nove detalje o 2. sezoni serije ''Pravi detektiv''.

Kreator serijala Nic Pizzolatto najavio je da nas u 2. sezoni Pravog detektiva očekuju tri glavna lika.

Matthew McConaughey i Woody Harrelson u prošloj su sezoni obavili odličan posao, a govorkanja o glavnim glumcima druge sezone ne prestaju. Uz nju se tako povezuju brojna imena s hollywoodske A liste. Nakon što su utihnule glasine da će se glavne uloge pripasti Bradu Pittu, Michaelu Fassbenderu i Cate Blanchett, krenula su govorkanja kako bi u drugoj sezoni mogli gledati Balea, Phoenixa ili Brolina kao i Taylora Kitscha, zvijezdu HBO-ove nove drame "Normalno srce". Jessica Chastain je jedina zvijezda koja je opovrgnula glasine o pojavljivanju u popularnom serijalu.

Pizzolazo je naveo da će se radnja druge sezone odvijat će se u nekom manje poznatom mjestu u Kalifoniji te da će održati mističnu i mračnu atmosfera prve sezone. Kreator je prethodno rekao da će govoriti o "jakim ženama, lošim muškarcima i tajnoj, okultnoj povijesti transportnog sustava SAD-a."

29-05-2014 | Izvor: Deadline Hollywood

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.