close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
33559_-_254

Tko je Maisie Williams (Arya Stark)?

Prije nego što se zaljubila u glumu, Maisie je planirala postati plesačica - Od 2007. bavi se modernim plesom, baletom i gimnastikom.

Biografija: Rođena 15. travnja 1997. u okolici Batha, Velika Britanija

Maisie Williams je mlada petnaestogodišnja glumica koja je svoj glumački debi ostvarila upravo u HBO-ovom visokobudžetnom serijalu "Igra prijestolja" gdje glumi Aryu Stark, buntovnu djevojčicu iz plemićke obitelji. Za svoju glumu primila je brojne pohvale fanova i kritike - portal Zap2it nazvao ju je „nevjerojatno uzbudljivom“, a časopis The Telegraph „jednostavno fantastičnom“.

Osim uloge u "Igri prijestolja", Williams je također glumila i u BBC-jevoj tv seriji "The Secret of Crickley Hall".

Maisie je svojom glumom nastavila oduševljavati i u drugoj sezoni intrigantnog serijala "Igra prijestolja", a HBO ju je odlučio uvrstiti na popis svojih najistaknutijih sporednih glumica koje će nominirati za prestižnu nagradu Emmy.


Arya Stark je treće dijete i druga kći lorda Eddarda i lady Catelyn Stark. Ima tri brata - Robba, Brana i Rickona, polubrata Jona Snowa i stariju sestru Sansu.

Arya je djevojčica nemirnog duha koja voli borbe, istražuje svijet oko sebe i potpuna je suprotnost svojoj elegantnoj sestri Sansi koju često naziva "budalastom". Vrlo je snalažljiva i lukava, a u njoj leži velika snaga koja na svjetlo dana izbija u teškim trenucima.

Vitke je konstitucije i atletske građe pa je često zamijene za dječaka. Naslijedila je izgled i vatreni temperament očeve sestre Lyanne. Ima strahovuka po imenu Nymeria.

Trivia: Maisie je dešnjakinja, ali je zbog uloge Arye naučila koristiti i lijevu ruku - prije početka snimanja "Igre prijestolja", satima je vježbala kako bi savladala borbu s mačem. Na tome je inzistirala kako bi ostala vjerna liku i time je osvojila srca brojnih fanova.

Citat: Arya je buntovnica, pomalo muškobanjastog stava. Hrabra je, odlučna i brzo razmišlja...kod nje je sve crno-bijelo..zapravo, pomalo me podsjeća na mene!

Odličnu Maisie Williams, u ulozi Arye Stark, gledajte u drugoj sezoni izvrsnog dramskog serijala „Igra prijestolja“, svaki ponedjeljak u 20:05h na HBO-u. Vaša omiljena serija dostupna je također i putem usluge HBO OD.

15-05-2012

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.