close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
17935_-_254

Zaigraj Game of Thrones izazov i upoznaj Georgea R.R. Martina!

Zaigrajte novu nagradnu igru HBO-a "Game of Thrones izazov" i osvojite jedinstvenu nagradu!

Čujte i počujte! Poštovani posjetitelji i ljubitelji HBO-ove fantasy dramske serije "Igra prijestolja", jeste li spremni za priliku života koja vas može približiti veličanstvenom svijetu Westerosa više no što ste to ikad mogli pomisliti?

Volite se igrati, istraživati i osvajati nagrade, a najviše od svega volite pokazati svoj entuzijazam i znanje o vašoj omiljenoj seriji i knjizi? Nastavite čitati dalje, jer imamo nešto baš za vas!

Kao što smo i obećali, HBO je upravo za vas, vjerne poklonike "Igre prijestolja" pripremio nagradnu igru zahvaljujući kojoj možete osvojiti jedinstvenu i originalnu nagradu: susret i druženje s autorom knjige "Pjesma leda i vatre" Georgeom R.R. Martinom 23.06.2011. u Ljubljani! Osim toga pobjednik će biti nagrađen i sa knjigom i majicom "Igra prijestolja", drugoplasirani igrač bit će nagrađen s knjigom i majicom "Igra prijestolja", dok ćemo trećeplasiranog nagraditi s majicom "Igra prijestolja".

Uovoj nagradnoj igri mogu sudjelovati samo punoljetne osobe (18 i više godina)! Sudionici mlađi od 18 godina neće biti među kandidatima za osvajanje nagrada.

Nagradna igra traje do nedjelje, 19.06.2011. u 23:59 sati, a dobitnike ćemo objaviti dan kasnije, u ponedjeljak, 20.06.2011. na www.HBO.hr.

PRVI DIO NAŠEGNAGRADNOGIZAZOVA:

Što morate učiniti? Vaš je zadatak točno odgovoriti na ukupno 17 pitanja o "Igri prijestolja" i autoru Georgeu R.R. Martinu. Odgovore na pitanja možete pronaći na našem Game of Thrones minisiteu, Facebook stranici, Youtube kanalu, gledajući seriju "Igra prijestolja", čitajući knjigu, pa čak i istraživanjem po Internetu!

Neka su pitanja lagana, neka su teška, neka zahtjevaju pažljivo gledanje serije "Igra prijestolja" (ili čitanje knjige), a neka pak zahtjevaju pomno istraživanje ili traženje ključne riječi koja je negdje skrivena. Hoćete li uspjeti ovisi samo o vama.

Nakon što uspješno odgovorite na posljednje pitanje, možete nastaviti na drugi dio.

DRUGI DIO NAŠEGNAGRADNOGIZAZOVA:


Nakon što odgovorite na svih 17 pitanja, na adresu info@hbo.hr morate poslati svoje ime, prezime, vaš www.HBO.hr nadimak (nick) s kojim ste igrali, adresu stanovanja i mjesto, kontakt e-mail i telefon te u najviše dvije-tri rečenice napisati što za vas znači "Igra prijestolja" i zbog čega biste voljeli upoznati Georgea R.R. Martina.

Stručni sud HBO-a odabrat će dobitnike među 20 najbržih sudionika nagradne igre koji su na najveći broj pitanja iz prvog dijela izazova dali točan odgovor te koji su napisali najoriginalniji odgovor na pitanje "Što za vas znači 'Igra prijestolja' i zbog čega biste voljeli upoznati Georgea R.R. Martina?".

Game of Thrones izazov nije jednostavan, no nije ni "Igra prijestolja", jer samo će onaj najbolji pobijediti i dobiti jedinstvenu priliku susresti se i družiti sa tvorcem jednog od najvećih bestselera današnjice!

Kao i uvijek, malo ćemo Vam pomoći, pa Vam stoga predlažemo da za početak malo istražite naš Game Of Thrones minisite, jer, tko zna što tamo možete pronaći!

10-06-2011
Zaigrajte Game Of Thrones izazov i upoznajte Georgea R.R. Martina!
Kako su Daenerys Targaryen i Khal Drogo nazvali svoje nerođeno dijete?
Koliko je vojnika Tywin Lannister spreman poslati u rat kako bi oslobodio Tyriona Lannistera iz zatočeništva?
Od koje je životinje stradao kralj Robert Baratheon?
Koliko je metara otprilike visok Zid?
Iz koje kuće dolazi kneginja Catelyn Stark?
Kako glasi nadimak Jaimeja Lannistera kojeg on baš ne voli?
Kako se zove tamničar kojem "Vražićak" obeća zlato ako prenese poruku kneginji Lysi Arynn?
Što je Jon Snow oduvijek želio biti u Noćnoj straži?
Kako se zove zakoniti nasljednik prijestolja kralja Roberta Baratheona?
Koji je "sramotni" nadimak osobe koja se nalazi lijevo od Neda Starka na slici na našem Game Of Thrones tabu na Facebooku?
Koliko godina ima Arya Stark u prvoj sezoni "Igre prijestolja"?
Kako se na jeziku Dothrakija kaže "borci" i "ratnici"?
Kako se zove strahovuk kojeg je Ned Stark morao ubiti po naredbi kraljice Cersei?
Odgovor (skrivenu ključnu riječ) pronađite na našem Youtube kanalu!
Koje je ime "Ludog kralja" Targaryena koji je svrgnut s Željeznog prijestolja?
Što znači drugo slovo "R." u imenu Georgea R.R. Martina?
Koliko je najviše puta neka priča Georgea R.R. Martina odbijena od strane različitih magazina / časopisa?
Morate biti prijavljeni da biste poslali odgovore! Prijava Molimo, prvo prihvatite pravila! Prihvaćam pravila

Pravila igre pročitajte ovdje.

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.