close
Premijera
 
Redatelj:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
32053_-_254

Zaigraj Igru prijestolja!

Do premijere druge sezone uzbudljive „Igre prijestolja“ dijeli nas manje od dva tjedna! Kako bi na zabavan način prikratili to vrijeme odlučili smo organizirati nagradni izazov za sve fanove, a glavna nagrada je prava poslastica!

Izazov je vrlo jednostavan: mi pitamo - vi odgovarate. Na svako od 15 nagradnih pitanja postoji samo jedan točan odgovor. No budite oprezni, jer pitanja nisu jednostavna, kao ni Igra prijestolja. Natjecatelja koji prvi točno odgovori na najveći broj pitanja, 31. ožujka vodimo na ekskluzivnu pretpremijeru prve epizode druge sezone „Igre prijestolja“, u Dubrovnik čije su prekrasne srednjovjekovne zidine protekle jeseni poslužile kao kulisa za prijestolnicu Westerosa - Kraljev grudobran. Uz projekciju, nagrada uključuje i razgledavanje lokacija snimanja te putovanje i smještaj za pobjednika u pratnji jedne osobe.

Osim glavne nagrade, za vas smo pripremili i majice s grbovima sedam kraljevina Westerosa. Svakog od sedam sljedećih najbržih natjecatelja koji su na najviše pitanja odgovorili točno, nagradit ćemo s jednom „Game of Thrones“ majicom.

Nagradni natječaj kreće u srijedu, 21. ožujka 2012., a završava u nedjelju, 25. ožujka 2012. u 23:59h

Ime i prezime svih dobitnika biti će objavljeno na naslovnici www.hbo.hr, u ponedjeljak 26. ožujka 2012., a obavijest će tamo biti dostupna najmanje jedan dan.U ovom nagradnom natječaju mogu sudjelovati samo punoljetne osobe koje su HBO pretplatnici i imaju prebivalište u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Sudionici mlađi od 18 godina neće biti među kandidatima za osvajanje nagrada.

Ukoliko kandidat ne ostavi važeći kontakt ili kojim slučajem ne posjeduje važeću identifikacijsku ispravu, nagrada ide u ruke sljedećem kandidatu koji je odgovorio na najviše pitanja točno.

„Igra prijestolja“ temeljena je na popularnom fantastičnom serijalu “Pjesma leda i vatre” Georgea R. R. Martina, a vodi nas na nezaboravno putovanje u golemo fantastično kraljevstvo čije kuteve potresaju izdaja, pohota, intriga i nadnaravne sile, a njime bjesni epska borba za vlast. Ukoliko vam je promaknuo neki detalj ili se jednostavno želite podsjetiti radnje prve sezone ovog uzbudljivog serijala – pogledajte ga na HBO-u i HBO OD-u.

Odgovorite točno na što veći broj pitanja, prošećite Kraljevim grudobranom i postanite dijelom čarobnog svijeta Westerosa.

Dolazi rat! Jeste li spremni?

21-03-2012
Igra prijestolja II - nagradna igra

Izazov je vrlo jednostavan: mi pitamo - vi odgovarate. Na svako od 15 nagradnih pitanja postoji samo jedan točan odgovor. No budite oprezni, jer pitanja nisu jednostavna, kao ni Igra prijestolja.

Kako se zove strahovuk Johna Snowa?
Koji je naziv prijestolja na kojem sjedi kralj Westerosa?
Pyke je zamak koje kuće?
Kako se zove glumac koji je za ulogu u HBO-ovoj seriji "Igra prijestolja" osvojio Emmy i Zlatni globus?
Koji je hrvatski grad poslužio kao kulisa za Kraljev grudobran?
Kako se zove kontinent na koji su prognani Daenerys i njezin brat Viserys?
Tko je glava obitelji Lannister?
Ime naroda Dothraki potječe od riječi...
Koliko je zmajevih jaja Daenerys dobila na poklon?
Sandor Clegane je poznatiji pod nadimkom...
Noćnom stražom zapovijeda?
Koliko djece imaju Eddard i Catelyn Stark?
Kako se zove lik koji prvi pogine u seriji "Igra prijestolja"?
Kako se zove mesarev sin kojeg je Arya Stark pokušala spasiti od Joffreya?
Tko je oteo Lyannu Stark, sestru kneza Eddarda Starka?
Morate biti prijavljeni da biste poslali odgovore! Prijava Molimo, prvo prihvatite pravila! Prihvaćam pravila

U ovoj nagradnoj igri mogu sudjelovati samo punoljetne osobe koje su HBO pretplatnici i imaju prebivalište u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Sudionici mlađi od 18 godina neće biti među kandidatima za osvajanje nagrada.

Ukoliko kandidat ne ostavi važeći kontakt ili kojim slučajem ne posjeduje važeću identifikacijsku ispravu, nagrada ide u ruke sljedećem kandidatu koji je odgovorio na najviše pitanja točno.

Dragi posjetitelju, ova web stranica koristi kolačiće sa svrhom pružanja web usluga i pogodnosti koje ne bi bilo moguće pružiti bez uporabe kolačića. Posjetom i korištenjem ove web stranice dajete svoj izričit i dobrovoljan pristanak za učitavanje kolačića na Vaš pretraživač.

Saznati više o kolačićima i promijeniti svoje postavke kolačića možete ovdje.Ne prikazuj ovu poruku ponovno.